Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οτι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός - Πασίγνωστα ονόματα μεταξύ των 47 συλληφθέντων στη Θεσσαλονική

Καλώς ή κακώς,δικαίως ή αδίκως μέσω των ηλεκτρονικών ΜΜΕ διέρρευσαν αρκετά από τα ονόματα των 47 συλληφθέντων στο μεγάλο "ντου" που έκανε σήμερα η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων αφορά τις, κατά περίπτωση, κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα.

Αναμεσά τους φιγουράρουν ονόματα πασίγνωστα στο πανελλήνιο,όπως του πρώην διευθυντή ειδήσεων και σύμβουλου διεύθυνσης κρατικού καναλιού,του στελέχους πολιτικού κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση και ο οποίος ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας!Ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ,γνωστός συνδικαλιστής παράταξης η οποία επίσης βρίσκεται στην κυβέρνηση.Σε περίοπτη θέση φιγουράρει και το όνομα πρώτου τη τάξει τραπεζικού στελέχους στην Θεσσαλονίκη.

Βέβαια στο δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης δεν αναγράφεται όνομα συλληφθέντος! Τα γνωστά προσωπικά δεδομένα βλέπετε.

Το θέμα είναι από 'δω και πέρα να λειτουργήσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι διότι αυτοί που ξέρουν μιλάνε για ανθρώπους με υψηλές διασυνδέσεις στο πολιτικό σύστημα και μάλιστα με εν ενεργεία υπουργούς.

Στην κυριολεξία πρόκειται για "λευκά κολάρα" της υψηλής κοινωνίας που σήμερα πρόβαραν βραχιολάκια!

Ο τόπος πρέπει κάποτε ν' αρχίσει να ξεβρωμίζει κι όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους ας πρόσεχαν,όπως και οι πολιτικοί πάτρωνές των χωρίς τις πλάτες των οποίων δεν θα μπορούσαν να κάνουν όσα τους καταλογίζονται.

Εμείς δεν πρόκειται να γράψουμε κανένα όνομα γιατί ούτε λεφτά έχουμε ούτε  πλάτες να μας καλύψουν,όμως επειδή καταλαβαίνουμε πως σας τρώει η περιέργεια σας παραπέμπουμε στον κύριο Zougla!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom