Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δεν ξέχασε την "καλτσοδέτα" η κυρία Καϊλή και ζητάει την παραπομπή τριών Βουλευτών στο πειθαρχικό


Μπορεί να πέρασε ένας ολόκληρος μήνας από τις αρχές του Νοέμβρη που στο ΠΑΣΟΚ γινόταν το "έλα να δεις" με το περίφημο δημοψήφισμα του Γιωργάκη αλλά απ' ότι φαίνεται η κυρία Εύα Καϊλή δεν ξέχασε τα όσα προσβλητικά και μειωτικά ελέχθησαν εναντίον της από ομογάλακτους συναδέλφους της.

Έτσι αποφάσισε να στείλει στο πειθαρχικό του κόμματος τουλάχιστον τρεις βουλευτές.Πρόκειται για τους κυρίους Χάρη Καστανίδη,Σωκράτη Ξυνίδη και Στάθη Κουτμερίδη,από τους οποίους,όπως δήλωσε η βουλευτής,δέχθηκε προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια!

Να θυμίσουμε λίγο το ιστορικό της υπόθεσης που αναγκάζει την κυρία Καϊλή να στραφεί κατά των τριών συναδέλφων της:

Η κυρία Καϊλή είχε ζητήσει την παραίτηση Παπανδρέου και είχε ταχθεί κατά του δημοψηφίσματος!
Στις 4 Νοεμβρίου λοιπόν λίγο μετά την ομιλία Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Κ.Ο. η κυρία Εύα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: "Σιγά την καλτσοδέτα".

Το ίδιος βράδυ ο Χάρης Καστανίδης λέει: "Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής."

Την επόμενη μέρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης δίνει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση και δηλώνει μεταξύ άλλων για την Εύα Καϊλή : "Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom