Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αυτοί κοροϊδεύονται μεταξύ τους στο ΠΑΣΟΚ - Πάπαλα το δημοψήφισμα - Το λόγο έχει ο λαός


Αν ήταν θίασος θα 'χε σπάσει ταμεία η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι το μεσημέρι έκραζαν το Γιωργάκη και τ' απόγευμα τον χειροκροτούσαν!

Ενα πολιτικό ράκος,ένας ταπεινωμένος παγκοσμίως πρωθυπουργός της Ελλάδας μιλούσε επί ώρα σε 150 περίπου μαθητούδια χωρίς να καταλαβαίνει κανένας τι ακριβώς θέλει να πει και που το πάει.Από κάτω τα "προβατάκια" χειροκροτούσαν σε κάθε μπαρούφα ή σαρδάμ του τελειωμένου "αρχηγού"!

«Η Ελλάδα ήταν ένα πειραματόζωο, αλλά καταφέραμε να βελτιώσουμε τους όρους τις συμφωνίας. Πληρώσαμε, μάθαμε και διαπραγματευτήκαμε πολλά» είπε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «εδώ και δύο χρόνια τρέχουμε για να κρατηθεί η Ελλάδα στα πόδια της και είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει».

Το δημοψήφισμα ήταν μια μπλόφα για να αναγκαστεί ο Σαμαράς σε συναίνεση.
Τα έβαλε με τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου.
Ζήτησε από τους G20 να αναλάβουν τις ευθύνες τους,θυμήθηκε να κατηγορήσει τις αγορές και τους οίκους αξιολόγησης και κατέληξε πως οι "ευεργετικές" συμφωνίες που ψήφισαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι πράγματα ιστορικής σημασίας για τη χώρα!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Αννα Διαμαντοπούλου εν μέσω έντασης και αντεγκλήσεων που του  μίλησε για συναίνεση και Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης κι ο Παπανδρέου της απάντησε πως τέτοια Κυβέρνηση είναι η δική μας!Την ίδια ώρα πολλοί βουλευτές αποχωρούσαν γιατί δεν πήραν το λόγο.

Μετά ο Βαγγέλης Βενιζέλος,ο ουσιαστικός πρωθυπουργός απ' ότι φαίνεται,απαρίθμησε 10 βήματα για τη σωτηρία της χώρας.
Με πρώτο και καλύτερο να διαβεβαιώσει τους εταίρους πως θα κάνουν τα πάντα για να τηρήσουν όσα συμφωνήθηκαν με επιστολές που θα στείλουν ο ίδιος και ο πρωθυπουργός.
Δημοψήφισμα οριστικά τέλος,ψήφο εμπιστοσύνης για να υπάρχει σταθερή Κυβέρνηση.
Απευθύνθηκε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να βοηθήσουν.
Μίλησε για νέες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και να ψηφισθεί η σύμβαση από 180 βουλευτές!
Στη συνέχεια άρχισε να παραθέτει νούμερα και ποσοστά,με τα οποία θα σωθούν οι τράπεζες και δεν θα υπάρξει κίνδυνος για τις καταθέσεις.
Τα ταμειακά διαθέσιμα που δεν έφταναν ούτε μέχρι τα μέσα Νοέμβρη τώρα φτάνουν μέχρι 15 Δεκεμβρίου.

Η Βάσω Παπανδρέου του είπε πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και λυπάμαι που δεν ζητήσατε την παραίτηση του υπουργικού συμβουλίου για να πάμε σε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

Το κλίμα παραμένει φορτισμένο και σχεδόν όλοι θέλουν να πάρουν το λόγο!
Ανάθεμα όμως αν ξέρει κανένας τους που ακριβώς βαδίζει η χώρα αλλά και τι μέλλει γενέσθαι αφού σώνει και καλά θα πάνε αύριο για ψήφο εμπιστοσύνης.
Τι νόημα έχει η ψήφος εμπιστοσύνης αν θα κάνουν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας,που ξανακούστηκε Κυβέρνηση που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης μετά να παραιτείται.
Ποιους δουλεύετε ρε παιδιά τελικά ή μήπως δουλεύεστε μεταξύ σας;

update(7:30 μμ):Στα καλά καθούμενα λίγο πριν τις 7:30 μμ ο κύριος Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το αίτημά του έγινε αποδεκτό από το προεδρείο ενώ ξεσηκώθηκαν κύματα διαμαρτυρίας από βουλευτές που είχαν ζητήσει το λόγο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom