Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι ρουφιάνοι της τρόικας


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:«Οι ρουφιάνοι της τρόικας» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τους πολιτικούς, τους επιχειρηματίες, τους δημοσιογράφους που προσφέρουν «γη και ύδωρ» παζαρεύοντας το πολιτικό σκηνικό της επόμενης μέρας. (Σελ. 9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σε ασφυκτικό κλοιό η ελληνική κοινωνία αντιμέτωπη με στυγνό εκβιασμό για να αποδεχθεί τα νέα μέτρα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Ας βρίζουν κι ας ψηφίζουν» είναι το τελευταίο μότο των κυβερνώντων για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που τώρα πια τα λένε κατάμουτρα στον Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός παρά τις αντιρρήσεις πολλών βουλευτών του, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, αγνώστου κατεύθυνσης και σκοπιμότητας με στόχο να λειτουργήσει ως βαλβίδα εκτόνωσης της έντασης. (Σελ.6-7)

ΧΡΥΣΟΣ: Όλο το παρασκήνιο από το χρυσοφόρο deal με τις ευλογίες του Μαξίμου και χωρίς το ελληνικό δημόσιο να έχει κανένα όφελος. Για χρυσάφι μιλάμε και χρυσάφι δεν βλέπουμε..(Σελ. 19)

ΕΦΕΔΡΕΙΑ: Τι ισχύει, ποιους αφορά πώς θα εφαρμοστεί- Ποια είναι τα κριτήρια . Απαντήσεις σε 11 ερωτήματα για την εφεδρεία που ετοιμάστηκαν με την συνδρομή του καθηγητή και δικηγόρου εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου (Σελ. 48-49).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom