Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μια χούφτα μπαχαλάκηδες προβοκάρουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση δημιουργώντας εστίες έντασης


Ενώ δεκάδες χιλιάδες λαού διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας μια χούφτα μπαχαλάκηδες υπονομεύουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση,ξεφυτρώνοντας σε διάφορα σημεία πέριξ της Βουλής. Το Σύνταγμα θυμίζει πεδίο μάχης με βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμο, δακρυγόνα. Έκαψαν ακόμη και το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς!Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες πολίτες αλλά και αστυνομικοί.





Δείτε τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αυτές τις προβοκατόρικες ενέργειες είναι που φοβάμαι και θεωρώ επικίνδυνες να αμαυρώσουν την αθρόα ειρηνική συμμετοχή σε μια ειρηνική πορεία -διαμαρτυρία κατά της οικονομικής εξαθλίωσης και του εξευτελισμού , της ταπείνωσης, της αξιοπρέπειας του υπερήφανου λαού μας.

Εύχομαι να βγούν σε καλό όλες αυτές οι δραματικές ώρες που ζούμε, γιατί πρέπει να το παραδεχτούμε ότι σε τόσο δύσκολες ιστορικά στιγμές όπου η αγανάκτηση, η οργή εναλλάσσονται με την σύγχυση, είναι πολύ δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ λαθεμένων ,απεγνωσμένων αντιδράσεων και σωστών ενεργειών, από κάθε πλευρά

zeidoron dtsoukas είπε...

Μακάρι Λυγερή μου να βγούμε απ' αυτό το τούνελ χωρίς απώλειες το συντομότερο.Αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο αφού αντί να κοιτάξουν να λύσουν κανένα πρόβλημα του λαού κάθονται και στήνουν προβοκάτσιες για να μας τρομάξουν και να κλειστούμε στα σπίτια μας.

Read more: Go to TOP and Bottom