Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου

Καταχρέωσαν τη ΔΕΥΑ Πάρου Παραιτήσεις Τώρα
«Διασπείρουν την πληροφορία ότι δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση, μέσω των γνωστών τσιρακιών που ούτε ξέρουν τι λένε, ούτε ξέρουν τι γράφουν. Γράφουν ό, τι τους λένε. Είναι ψέματα. Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει».
Θερινό Σχολείο Λευκών...Ρε ποιον δουλεύετε;
«Ακόμα, πιο μεγάλη έκπληξη νιώσαμε όταν είδαμε ότι η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου που μας είχε σταλεί είχε παραποιηθεί και είχε αφαιρεθεί η πρόταση για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων που είχε λήξει».
Θίγεται η ΚουΠεΠέ! Του Δ.Μ.Μ.
«Του θυμίζω δε, ότι ο μόνος που δεν ήταν στο «κόλπο» από πριν και δεν εκλέχθηκε εξ όσων είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό του, ήταν ο Σπ. Καλακώνας. Αυτά, για την ιστορία. Θυμίζω ακόμα ότι οι κ.κ. Β. Βεντουρής, Γ. Αλιπράντης και Κ. Μπιζάς προτίμησαν να μείνουν εκτός των δημοτικών εκλογών, παρά να συναναστραφούν πολιτικά ό,τι πίστευαν πως ήταν λάθος από το 2006».
Δημοσίευμα της εφημερίδας μας στη Βουλή
«Το δημοσίευμα της εφημερίδας μας με τίτλο «μια περίεργη υπόθεση» που δημοσιεύσαμε στις 18 Ιουνίου για την υπόθεση ανέγερσης ενός ακινήτου στην Χρυσή Ακτή σε περιοχή που έχει τα χαρακτηριστικά υγρότοπου, έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη και Θοδωρής Δρίτσας».
Να 'χαμε να λέγαμε στο Λιμενικό Ταμείο
«Αμέτοχοι σ' αυτή την κατάσταση δεν είναι και οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι του Λιμενικού Ταμείου (Βάσω Σκαραμαγκά και Λούης Κοντός) όπου τυχαία (;) ήταν υποψήφιοι και οι δύο με το ψηφοδέλτιο της «Ενότητας για το Μέλλον» το 2010. Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η μακρά προεκλογική περίοδος, αφού τα χρέη άρχισαν να μπαίνουν στο «ψυγείο» κυρίως μετά από το 2009».
Ψίθυροι... της αποδόμησης
«Τώρα να πούμε και μια μεγάλη αλήθεια. Οι γιορτές που έκανε η Μανέτα στην Αντίπαρο κάθε Ιούλιο για την Αγία Μαρίνα δεν επαναλαμβάνονται. Η κυρά Βαρβάρα «χτυπούσε» 5ήμερα πανηγύρια και έχαναν το φως τους οι ντόπιοι και όλοι οι επισκέπτες του νησιού. Επί Λεβεντάκη φτώχεια και των γονέων. Κάτι πανηγυρικούς εσπερινούς και αρτοκλασίες έχει η υπόθεση, άντε και στο τσακίρ κέφι συναυλία με πιάνο».
Συνεχίζει μόνος του ο ΑΟΠ. Όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων
«Εβδομάδα πολλών διεργασιών και συζητήσεων ήταν η προηγούμενη στην Πάρο σε ότι αφορά τις συζητήσεις για συνενώσεις των ομάδων του νησιού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom