Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Με την επέμβαση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών "απέδρασε" η κυρία Νταλάρα από του Ζωγράφου


Η υφυπουργός των απολύσεων κυρία Αννα Νταλάρα κατά τον ερχομό της  απόψε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου έτυχε θερμής υποδοχής από περίπου 100 αγανακτισμένους πολίτες,οι οποίοι είχαν νωρίτερα λαϊκή συνέλευση στην πλατεία της Γαρδένιας.

Η κυρία Ντάλαρα, συνοδευόμενη από μικρή αστυνομική δύναμη, βρέθηκε στην Ανακρέοντος 60 στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου προκειμένου να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση και να ενημερώσει τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τη γραμμή της κυβέρνησης.

Περίπου στις 19:40 και ενώ η υφυπουργός Εργασίας βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, τα 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απέξω, τη γιούχαραν και επιχείρησαν να μπουν και μέσα στην αίθουσα. Το σύνθημα «κλέφτες, κλέφτες» ακούστηκε και αυτή τη φορά.

Αστραπιαία έφτασε  διμοιρία των ΜΑΤ,η οποία  δέχτηκε την επίθεση των συγκεντρωμένων με νεράτζια, πέτρες και μπουκάλια, για να "απαντήσουν" με περιορισμένη χρήση χημικών σ' ένα δρόμο που το πλάτος του μετά βίας φτάνει τα 5,5 μέτρα και είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή. Η υφυπουργός Εργασίας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, αποχώρησε από το σημείο με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγροικοι....
Τη κυρία Νταλάρα.....

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε δεν είμαστε εμείς αγροίκοι,αυτοί είναι προκλητικοί.Μιλάμε σ' ένα δρομάκι πλάτους λιγότερο από 6 μέτρα και με τις πολυκατοικίες στο Θεό τρεις διμοιρίες ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών για να προστατέψουν την σοσιαλίστρια υφυπουργό.Τι θα της κάναμε θα την τρώγαμε;Ημάρτον Θεέ μου,αυτά θα βλέπει ο "χουντικός" πρώην Δήμαρχος και θα αφήσει μουστάκι για να γελάει από κάτω με τα χάλια των "συντρόφων!!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom