Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Την Πέμπτη οι "Πόρτα-Πόρτα" θα πάνε να "ξυπνήσουν" τον Αρχιεπίσκοπο


Ο Δημήτρης Κολλάτος πάντα μαχητικός και με ριζοσπαστικές ιδέες δεν το βάζει κάτω.Εξακολουθεί να διοργανώνει συγκεντρώσεις πολιτών του Κινήματος "Πόρτα-Πόρτα" έξω από τα σπίτια πολιτικών και λοιπών προσωπικοτήτων που επηρεάζουν την πολιτική σκηνή της χώρας.
Ετσι για την Πέμπτη στις 7:00 μμ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στη Μητρόπολη της Αθήνας κι από εκεί πορεία στο σπίτι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου  για να τον "ξυπνήσουμε"!

Οπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση,που ο ίδιος ο σκηνοθέτης μοίραζε στην πλατεία Συντάγματος,θα ζητήσουν από τον Αρχιεπίσκοπο να αγοράσει η Εκκλησία της Ελλάδας τη ΔΕΗ ώστε να παραμείνει σε Ελληνικά χέρια.Επίσης ως μέτοχος της Εθνικής Τράπεζας να παρέμβει για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί σπιτιών.Να πάρει θέση η Εκκλησία για την κάρτα του πολίτη και να παρέμβει στον υπουργό εσωτερικών ώστε να σταματήσουν τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους εξεγερμένους πολίτες.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται η λογοκρισία που υφίσταται το κίνημα "Πόρτα-Πόρτα" από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και προτρέπει τους πολίτες να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις!

Την Πέμπτη λοιπόν 23/6/2011 στις 7:00 μμ στη Μητρόπολη κι από κει πορεία στην Πλάκα στο σπίτι του Αρχιεπίσκοπου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, όχι ότι περιμένουμε από τον Κολάτο να μας σώσει, μην το ξεφτιλίσουμε και τελείως...

αλλά, έτσι κι αλλιώς, πού πάτε, ρε έρμα...;

Περιμένετε να συγκινηθεί το κορακίσιο ράσο, ή να τρομάξει...; όταν ξέρει πως έτσι και σαλπίσει θα τρέξουν με τις βυζαντινές σημαίες στίφη φανατικών ζωντόβολων (και δυστυχώς, όχι μόνο παππούδες και γιαγιάδες...) που καρτεράνε πότε θα βγάλει το παπαδαριό νέους αγίους που μοσχοβολάνε μύρο (αργεί, βλέπεις, αλλά κι εκείνο το χαζο-πτώμα πήγε και σάπισε, του πώς τον λένε, πριν από κάνα 2 χρόνια, δεν τους κάθισε... βρόμισε μόλις τον βγάλανε, δεν προφτάσανε να κονομήσουνε, κάτσε. ρε και συ, πώς σαπίζεις τόσο εύκολα... άσε να δουλέψουμε για κάνα 2 χρόνια τα ζώα...)

Τέλος πάντων, μην το πάμε παρακάτω, θα γίνει ανέκδοτο αλά Τσακ Νόρις...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε για την ιστορία με το Βησσαρίωνα λες κι έχεις απόλυτο δίκιο.Από την άλλη όμως ο Κολλάτος έχει σωστές ιδέες,που σίγουρα δεν πρόκειται να τις ασπαστεί ο Αρχιεπίσκοπος αλλά δεν κάνει κανένα κακό που πραγματοποιεί αυτές τις συγκεντρώσεις.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom