Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τα ΝΕΑ Πάρου Αντιπάρου που κυκλοφορούν


Τελικά είναι ικανοί ψεύτες!
«Δηλαδή, το που θα πάει η αποστολή, ποιους θα συναντήσει, τι θα φάει και που θα κοιμηθεί αποφασίστηκε από τις κυρίες Χανιώτη, Φυρογένη και Τρίχα! Όχι με το κριτήριο των αναγκών προβολής του τόπου κατά την ιεράρχηση που επιτάσσει η επικοινωνία της τουριστικής αγοράς, αλλά μάλλον με βάση το από πού παίρνουμε ψηφαλάκια και που βρίσκονται οι δουλειές αυτών που αποφασίζουν, όπως καταφανώς αποδεικνύεται από τα δελτία τύπου».

Φουλ από χλωρίνες το Κ.Υ. Πάρου!
«Σε κάποια στιγμή που συζητιόντουσαν οι προτάσεις, ο κ. Μιχαλάτος πήρε τον λόγο και είπε: «Οι κινητοποιήσεις δεν σώζουν ζωές. Χθες (8/5) πάλι χάσαμε μια ζωή στο ΚΥ. Παλεύαμε μόνοι μας. Αγροτικοί γιατροί, νοσηλευτής και θυρωροί...».

Δημοτικό Συμβούλιο Fast track
«Ακόμα, η κ. Πρωτολάτη είπε ότι «τα έργα διασπώνται για να γίνονται απευθείας αναθέσεις» και ακόμα ότι «τα περισσότερα από αυτά τα έργα δίνονται σε συγκεκριμένους εργολάβους». Ας δούμε τώρα μερικά από αυτά τα έργα».

«Ψίθυροι» με Like!
«Τρία - τέσσερα έργα αξίας έχουν γίνει σ' αυτή την έρημη χώρα τους τελευταίους αιώνες. Ο Παρθενώνας, το Μαντείο των Δελφών, το τσίπουρο Τιρνάβου, η αποστολή Ρώσων δημοσιογράφων στην Πάρο και το γήπεδο Νάουσας».

Βοηθήστε τον Άγιο Κωνσταντίνο
«Από την Ερανική Επιτροπή που ανέλαβε την προσπάθεια της σωτηρίας των δύο αυτών μνημείων και της εξεύρεσης του χρηματικού ποσού που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση αυτού του έργου έγιναν γνωστά τα εξής».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
«Με αφορμή διάφορα ερωτήματα αλλά και διαμαρτυρίες - παράπονα προς το Λιμεναρχείου Πάρου ο Λιμενάρχης κ. Κ. Γιαλελής έδωσε διευκρινίσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

Ενοικιάσεις - παραχωρήσεις παραλιών
«Από την Δημοτική Αρχή αποφασίστηκε το πλαίσιο κανονισμού για την απλή χρήση χώρων αιγιαλού και παραλίας».

Πολωνοί μαθητές στην Αντίπαρο
«Την Τρίτη 10 Μαΐου τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου υποδέχθηκαν μαθητές από την Πολωνία σε ανταπόδοση της φιλοξενίας τον χειμώνα των Αντιπαριωτών μαθητών στη φίλη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom