Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΤΑ ΛΟΒΕΡΔΙΚΑ «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ…!!!

Φίλος από τον χώρο της υγείας, μου έστειλε το παράπλευρο αριστούργημα της Ομάδας Λοβέρδου που φροντίζει την απόλυτη διάλυση του ΕΣΥ, μάλλον για να δω το αέναο αλισβερίσι τους με τους γιατρούς που έχουν αναρριχηθεί σε θέσεις ΔΕΠ των ιατρικών σχολών.
Επειδή αυτή η συναμετάξυ τους αλλαξοκωλιά είναι κοινός τόπος για μας τους κοινούς θνητούς, περιεργάστηκα το σπουδαίο διαμαντοφόρο έγγραφο από άλλη οπτική γωνία και έχουμε και λέμε:
1.– Όταν με ένα νόμο προβλέπεται μια προθεσμία, η αλλαγή ισχύος της ποτέ δεν γίνεται με ….Εγκύκλιο. Με την εγκύκλιο ή ερμηνεύουμε ή δίνουμε οδηγίες. Ποτέ δεν αλλάζουμε το θεσμοθετημένο, ούτε με χούντα πράσινης κουράδας.
2.– Για να αλλάξει ο Υπουργός συγκεκριμένη πρόβλεψη ενός νόμου, θα πρέπει ο ίδιος νόμος να προβλέπει τις συγκεκριμένες μεταβολές, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ==ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ== ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ (κυρίως προθεσμιών), είτε με έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, είτε με έκδοση Κοινής ή Απλής Υπουργικής Απόφασης.
3.– «ΘΕΜΑ». Μια φράση-ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ…. Στην ολοήμερη τίιιιιι???? Ομαδική μαλακία της ηγεσίας, του υπουργείου στους χώρους των νοσοκομείων???? Να πούμε ότι τα βοοειδή εννοούν ή κατανοούν «…Ολοήμερηλειτουργίας» ??? Ακόμα πιο σκατά το διάφορον των πτώσεων!!!!
4.– Και ενώ στο «ΘΕΜΑ» της μη σύννομης εγκυκλίου, ίσως να αναφέρεται σε θεία ….λειτουργία Πανεπιστημιακών ιατρών (!!!!!), στο κείμενο της εγκυκλίου των 7 γραμμών σελίδας Α4, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι μιλούν (ίσως) για άθεη λειτουργία Πανεπιστημιακών κλινικών και νοσοκομείων!!!!
5.– Και έρχεται καπάκι το  «…και δεδομένο της μέχρι….«  εκείνη τη στιγμή μαλακίας και αποτελειώνει μια ανύπαρκτη και κατά φαντασία εγκύκλιο και τη σκορπά ασυναρτήτως στους 4 ανέμους και σε άλλους τόσους ορίζοντες και στα απ’ αυτά τους που ούτε οι ίδιοι θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι ανίκανοι να γράψουν 8 σειρές εγγράφου, που το επιμελούνται καμιά 15ριά σύμβουλοι κλπ- χαραμοφάηδες!!!!
6.– Πάντως καταλαβαίνουμε ότι οι άχρηστοι, απλά, θέλουν να αλλάξουν μια ημερομηνία που προβλέπεται με νόμο και αφού χουντίζουν απερίφραστα και αλλομπουρδίζουν ακατάσχετα, καταλήγουν κάθιδροι, στο  «.…και η οποία (αυθαίρετη αλλαγή ημερομηνίας) θα καλυφθεί (με σκούφο?????) με διάταξη νόμου» !!!! Μπορούν???? Δικαιούνται να κάνουν τέτοιου είδους αλλαγή εφαρμογής του νόμου???? Ξερά ΟΧΙ…
Μόνο στις μπανανίες και στις απροκάλυπτες χούντες γίνονται αυτές οι αλητείες. 
Είναι ένα ακόμα νεοΠΑΣΟΚικό έγγραφο, μνημείο αυθαιρεσίας και τσογλανισμού μιας αδίστακτης χούντας.
Το υπό κατεδάφιση αυθαίρετο, το υπογράφει το Τρίο Στούτζες:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Συνταγματολόγος, Υπουργός Υγείας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, Αναπληρωτής καθηγητής στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του Υπουργείου Υγείας….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η πολύ πράσινη χούντα βλάπτει σοβαρά την υγεία!!!!
από το ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom