Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ένοχοι οι Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος,οι 2 μάρτυρες και οι 7 γιατροί!"μαϊμού" το ατύχημα

Ένοχους χωρίς ελαφρυντικά έκρινε το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας τους δύο Ολυμπιονίκες, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου αλλά και τον προπονητή τους, Χρήστο Τζέκο, σχετικά με το περιβόητο «τροχαίο» τον Αύγουστο του 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Το δικαστήριο δέχεται ότι το τροχαίο δεν έγινε ποτέ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Έδρας.

Ένοχοι κρίθηκαν και οι επτά γιατροί, στους οποίος αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό μη ταπεινών αιτίων καθώς και οι δύο αυτόπτες μάρτυρες του υποτιθέμενου «τροχαίου». Αναμένεται η απόφαση σχετικά με τις ποινές.

update(16:00):Σε ποινή φυλάκισης 31 μηνών καταδικάστηκαν οι δύο Ολυμπιονίκες, Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου και σε 33 μήνες ο πρώην προπονητής τους Χρήστος Τζέκος.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορούμενους παρά το αίτημα της υπεράσπισης να αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος στους δύο αθλητές.

Το δικαστήριο καταδίκασε από έξι έως οχτώ μήνες τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ και σε επτά και 15 μήνες τους δύο αυτόπτες μάρτυρες του δηλωθέντος τροχαίου ατυχήματος παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Σε όλους δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom