Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

2 εκατ. ευρώ κι … ένας εφοριακός έγιναν "καπνός" από την ΚΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή την περίεργη "εξαφάνιση" ενός εφοριακού που εργάζεται στην ΚΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών (καλύπτει την περιοχή της Κυψέλης).

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εκτός από τον εφοριακό ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, λείπουν και περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της εφορίας, χρήματα τα οποία χειριζόταν ο ίδιος υπάλληλος για πληρωμές και επιστροφές φόρων προς εταιρίες.

Για το θέμα αυτό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να σφραγιστεί το γραφείο και τα ντουλάπια του συγκεκριμένου υπαλλήλου, προκειμένου να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για το έλλειμμα των 2 εκατ. ευρώ.

Ζείδωρον:και βέβαια τώρα που πέταξαν τα εκατομμύρια να σφραγιστούν τα ντουλάπια!!!Ετσι πρέπει,πριν φτάσει σ' αυτό το ποσόν το έλλειμα κι εξαφανιστεί ο υπάλληλος δεν σκέφτηκε κανένας να ελέγξει τι γίνεται!Ποιος ξέρει πόσες τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν πανελληνίως;

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

Χαχαχαχα!!! τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!
Τώρα αυτός θα παραθερίζει στις Μπαχάμες!!
Και με την ατιμωρησία που μας δέρνει αλλά και τη βραδυπορία των ερευνών άντε να τον βρεις, άντε να τον συλλάβεις κι άντε να τον ...δικάσεις με αναβολές, αναστολές, συγχωνεύσεις ποινών, μετατροπές και εξαγορές ποινών, κι αν εκτίσει κάποια στιγμή φυλακή με χορήγηση αδειών εξόδου και στο τέλος μετά από την έκτιση ενός μέρους της ποινής του πραγματικά ή και με εργασία, απόλυσή του με όρους για να χαρεί τους ...κόπους του και τα λάφυρά του!!
Αίσχος! Έφθασε το έλλειμμα 2 εκατ. και δεν πήρε είδηση κανείς υπεύθυνος χαμπάρι????

zeidoron dtsoukas είπε...

Οσο δικάσανε και τον άλλον από το Αγρίνιο Μαριάννα μου!Με 10.000 εγγύηση αφέθηκε σήμερα ελεύθερος κι απολαμβάνει τη ζωή του...
Τι ψάχνουμε τώρα εμείς να βρούμε!αλίμονο σε κάτι κουλουράδες και καστανάδες εκεί γύρω στην Ομόνοια.
Παρεμπιπτόντως με τα 2 εκ. θα λειτουργούσαν τα νοσοκομεία που κατέβασαν ρολά αλλά...
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

marianaonice είπε...

Να και κάτι που έμαθα και δεν με εξέπληξε καθόλου!!
Είχε καλό δικηγόρο πάντως ο Αγρινιώτης!
Και φαίνεται και πολλά λεφτά!
Κατάντια!
Φυσικά και θα λειτουργούσαν τα δύο πανεπιστημιακά νοσοκομεία με τόσα χρήματα! Αλλά είπαμε άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας...
Καλό βράδυ Ζει!!
:))

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς Μαριάννα μου η περίπτωση του Αγρινίου είναι από αυτές που λαός μας λέει:ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι η δικαιοσύνη κρυφό καμάρι!
Εχει πολύ παρασκήνιο η ιστορία(που δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ,παλαιότερη σύλληψη με ιδιωτικό σκάφος στο Ιόνιο κλπ) αλλά.... όπως λες είχε καλό δικηγόρο που βέβαια προϋποθέτει και άνεση οικονομική!!!!
Αστα γιατί στο τέλος μπορεί να την πληρώσουμε εμείς.Καλό βράδυ και πάλι.

marianaonice είπε...

Δεν βαριέσαι @φίλε μου!
Μαθημένα τα ...βουνά απ' τα χιόνια!
:))))))))

Read more: Go to TOP and Bottom