Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο Ηλυσιακός κέρδισε τον Αιολικό 1-0 και ελπίζει στο "θαύμα"


Σ' ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος  για τον Ηλυσιακό επετεύχθη τελικά με 1-0 επί του Αιολικού.Ετσι διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες  παραμονής του στην κατηγορία.Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει μια νίκη ακόμα για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της!

Το ματς που έγινε στο γήπεδο του Ζωγράφου,στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος,δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική.Ο μεν Αιολικός φάνηκε να είναι εκτός αγώνα ειδικά στο πρώτο μέρος,ο δε Ηλυσιακός είχε την καθολική υπεροχή αλλά και το άγχος για τη νίκη.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τούσερτ στο 22' έπειτα από κάθετη πάσα του Ντεκίδη.Λίγα λεπτά αργότερα, ο Φωστέρης έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως ο Καπταγιάννης απέκρουσε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 32' ο Ντεκίδης σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του τερματοφύλακα Γόμου.

Στην επανάληψη ο Αιολικός συνήλθε με την είσοδο των Βουργουτζή και Παπαδόπουλου, όμως και πάλι δε δημιούργησε την κλασική ευκαιρία για γκολ. Οι Μυτιληνιοί διαμαρτύρονται για τη φάση στην οποία ο Παπαδόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, μετά την ανατροπή του εντός περιοχής.Ο Ηλυσιακός είχε και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ψάρρη στο 78'.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες,αφού στο τέλος του παιχνιδιού είχαμε δύο αποβολές.Για μεν τον Αιολικό στο 87' ο Τσετιροκλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 91' πήρε δεύτερη κίτρινη και ο Γατζούδης του Ηλυσιακού για καθυστέρηση.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βακιρλής, Χωραβίτης, Γκάγκας, Ξένος, Γατζούδης, Ψάρρης, Φωστέρης, Ντεκίδης, Παππάς, Αμανατίδης, Τούσερτ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Ντζιμάνης, Βούρος (46' Παπαδόπουλος), Καπταγιάννης, Δάρρας, Τσετιροκλής, Καδής (79' Κροτσίδας), Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Μιχαλάκης, Σοφιάνης (46' Π. Βουργουτζής)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου μετά την 24η Αγωνιστική

πληροφορίες από aiolikosmytilinis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom