Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής αυτή την ώρα στο Λεκανοπέδιο


Έρευνες για μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς»
Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο Λεκανοπέδιο Αττικής και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στη ΓΑΔΑ έχουν οδηγηθεί τουλάχιστον τρία άτομα, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για κάποιους εκ των τεσσάρων καταζητούμενων ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο «κάδρο» της υπόθεσης.

Οι τρεις προσαγωγές, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, έγιναν στα Εξάρχεια, στον Ταύρο και σε σπίτι της οδού Φορμίωνος στο Παγκράτι, ωστόσο έρευνες διεξάγονται, παράλληλα, σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Η δίκη των συλληφθέντων μελών της οργάνωσης ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (17/1) και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια - ειδικά μετά την προκήρυξη των «Πυρήνων», στην οποία γινόταν ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο. Οι απειλές που εκτοξεύονταν προς τους δικαστές της υπόθεσης οδήγησαν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη να αναβαθμίσουν τα ήδη αυστηρά μέτρα που είχαν ληφθεί, επεκτείνοντάς τα και γύρω από τους δικαστικούς, στους οποίους έχει ανατεθεί η υπόθεση.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι κάθε ένας εκ των δικαστών φρουρείται με τουλάχιστον 10 αστυνομικούς, ενώ περιπολικά επιτηρούν συνεχώς τις περιοχές των σπιτιών τους.

Ειδικά όσον αφορά στη δίκη, αυτή αναμένεται να γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να είναι αυστηρότερος ο έλεγχος σε όσους εισέρχονται σε αυτή.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/680178.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom