Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ακόμη μία εκδήλωση της επιτροπής αγώνα κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του Λαού στο περιβάλλοντα χώρο της Βίλας Ζωγράφου.
Αυτή τη φορά ήταν η πρώτη αμιγώς παιδική εκδήλωση. Οι μικροί Ζωγραφιώτες που έφεραν τους γονείς τους, έφτιαξαν χειροποίητα χριστουγεννιάτικά στολίδια και με αυτά στόλισαν τα δέντρα που βρίσκονται κοντά στην περίφραξη από την πλευρά της Γ. Ζωγράφου.
Κάποιοι πιο μερακλήδες χρησιμοποίησαν απλά υλικά για να κατασκευάσουν μία μακέτα μιας «πιο ζωντανής» Βίλα Ζωγράφου.
Παράλληλα στο χώρο, μέλη της επιτροπής κατοίκων και του συλλόγου αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό «Ιντιφάντα» συνέχισαν το χαριστικό παζάρι της προηγούμενης ημέρας. Πράγματα πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά, χαρίστηκαν σε ανθρώπους που τα είχαν πραγματική ανάγκη.
To βίντεο της εκδήλωσης είναι από το zografou.net. Τα ανυπότακτα πεύκα λογαριάζουν χωρίς τους “παράξενους” επισκέπτες του κτήματος οι οποίοι ξεριζώνουν συστηματικά οποιαδήποτε μορφής βλάστησης υπάρχει στο χώρο. Οι φωτογραφίες από εδώ. Έχει κι’ αλλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου