Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

"Φωνή της Πάρου": Νέο Αεροδρόμιο Πάρου - Έργο πνοής με παρελθόν και μέλλον


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016
Μία ιστορική ημέρα για την Πάρο και την Αντίπαρο.Ξεκινάει τη λειτουργία του το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου και θα δέχεται πλέον μεγαλύτερα αεροπλάνα δίνοντας μία σοβαρή ώθηση στην οικονομία των νησιών μας.

«{...} Για το νησί μας η προστιθέμενη αξία του νέου αεροδρομίου είναι ανυπολόγιστη, διαρκής και ουσιαστική (...)» είχαμε γράψει στη εφημερίδα μας τον Ιανουάριο του 2013 (συνέντευξη Γ. Ραγκούση).

Το μεγάλο αυτό έργο έχει παρελθόν και το γνωρίζουν όλοι, παρόν, που επίσης λίγο - πολύ είναι γνωστό, και πρέπει να έχει και μέλλον και με την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και του διαδρόμου, ώστε σύντομα η Πάρος να δέχεται και πτήσεις εξωτερικού.

Σήμερα για την Πάρο και την Αντίπαρο ανοίγονται νέοι ορίζοντες και δεν έχουν θέση οι μικρόψυχοι διαγκωνισμοί τόσο για την πατρότητα του έργου όσο και για την αποπεράτωσή του.Η πείρα από την εξέλιξη και την αποπεράτωση ενός τόσου μεγάλου έργου, μας διδάσκει ότι όταν υπάρχει σωστός σχεδιασμός, κοινός στόχος, ενιαία και αποφασιστική στάση διεκδίκησης, οι στόχοι πραγματοποιούνται.

Η σκέψη όλων πρέπει να επικεντρωθεί στο πώς ορθολογιστικά θα αξιοποιήσουμε τις νέες δυνατότητες που δίνει η λειτουργία του νέου αεροδρομίου.

Ν. Ραγκούσης - Λαουτάρης
Εκδότης - Διευθυντής της "Φωνής της Πάρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom