Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Μάνδρα: Εμπρησμός σε δύο φορτηγά δίπλα σε βενζινάδικο - Άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό (βίντεο)


Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (20.2.2024) σε δύο φορτηγά στη Μάνδρα με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο καθώς τα φορτηγά βρίσκονταν δίπλα σε βενζινάδικο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα φορτηγά ήταν σταθμευμένα σε χώρο βενζινάδικου στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών στη Μάνδρα όταν ξέσπασε η φωτιά και μάλιστα η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο μέχρι να περιοριστεί η φωτιά. 

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο βενζινάδικο.

Πληροφορίες τις ΕΡΤ αναφέρουν ότι άγνωστοι πλησίασαν τα δύο φορτηγά, τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τους έβαλαν φωτιά πριν εξαφανιστούν.

Στο σημείο έφτασε και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι τον Ιούνιο είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στην περιοχή του Ασπροπύργου και τότε αποκαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα ότι είχαν εμπλοκή άτομα τα οποία εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό της μαφίας. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποια συσχέτιση, πάντως ο τρόπος δράσης είναι ο ίδιος και σημειώθηκε στη Δυτική Αττική.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom