Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Εξάρχεια: Συγγενής και φίλος του μουσικού ο δολοφόνος του - Όλο το χρονικό του άγριου εγκλήματος


Ένα πραγματικό θρίλερ που θυμίζει ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, ξεδιπλώνεται πίσω από τη δολοφονία του 50χρονου άνδρα στα Εξάρχεια.

Ο 48χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας, μακρινός συγγενής και φίλος του θύματος, έστησε ένα ολόκληρο σκηνικό για να έρθει στην Αθήνα να τον συναντήσει. 

Έκλεψε ένα αυτοκίνητο ενός Αλβανού από τον Τύρναβο για να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα και πήγε στο σπίτι στα Εξάρχεια, πιθανότατα για να κρυφτεί από κάτι που τον βασάνιζε.

Ίσως εκεί να κρύβεται και το κίνητρο της άγριας δολοφονίας. Ο ίδιος, αφού ξεμέθυσε, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε άσχημα τον 50χρονο, γιατί τσακώθηκαν για λόγους που δεν θυμάται και εκεί ήταν που χάθηκε ο έλεγχος. Με λυσσαλέα χτυπήματα, με γροθιές και ένα σφυρί, του «πήρε» τη ζωή, «τσακίζοντας» του το κεφάλι.

Γείτονες άκουσαν φασαρία από το διαμέρισμα της Χαριλάου Τρικούπη, όμως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, τί συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, μεταξύ των δύο ανδρών.

Το τραγικό συμβάν αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν τον 50χρονο να κείτεται νεκρός. Δίπλα του, πεταμένο το σφυρί και ένα μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα, ενώ ο δράστης, χαμένος στο δικό του κόσμο, «πνιγμένος» στο αλκοόλ να ξεστομίζει ασυναρτησίες.

Τελικά, νωρίς το απόγευμα, παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε χωρίς όμως, όπως είπε, να μπορεί να εξηγήσει τί ήταν αυτό που τον έκανε να φθάσει στα άκρα και να αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου, που τον φιλοξενούσε στο μικρό διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom