Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Κρήτη: Θρίλερ στα Σφακιά για δύο χειριστές κανό που αγνοούνται μετά την αλλαγή του καιρού


Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Κρήτη για τους δύο χειριστές κανό που αγννοούνται. Η επικοινωνία μαζί τους χάθηκε ανοιχτά από τα Σφακιά…

Αγωνία στα Σφακιά και την Κρήτη για τους δύο χειριστές κανό, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν μυστηριωδώς. Οι δύο αγνοούμενοι είχαν ξεκινήσει από το Ρέθυμνο το πρωί, για ερασιτεχνικό ψάρεμα και η επαφή μαζί τους διακόπηκε όταν άλλαξε ο καιρός που επικρατούσε.

Ήδη έχουν σπεύσει στη θαλάσσια περιοχή ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού, αλλά και δύο ιδιωτικά σκάφη που προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος ζωής των δύο ατόμων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της χώρας Σφακίων στην Κρήτη για τον εντοπισμό δύο χειριστών κανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο άντρες που είναι από το Ρέθυμνο είχαν πάει για ερασιτεχνικό ψάρεμα, αλλά μια ώρα μετά, που οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν και ο καιρός γύρισε σε βοριά, χάθηκε η επικοινωνία μαζί τους.

Στις έρευνες που γίνονται υπό το συντονισμό του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας και διάσωσης του λιμενικού σώματος συμμετέχουν 1 περιπολικό σκάφος ΛΣ, 2 ιδιωτικά σκάφη, καθώς και ένα όχημα Λ.Σ.-EΛ.AKT. από τη στεριά, ενώ αναμένεται να απογειωθεί και ελικόπτερο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom