Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Τον έδιωξαν, βγήκε εκτός εαυτού και τους σκότωσε», λέει φίλος της οικογένειας Καρνέση


«Τον έδιωξαν από το σπίτι κι αυτός βγήκε εκτός εαυτού και τους σκότωσε», αποκαλύπτει στο newsit.gr φιλικό πρόσωπο της οικογένειας των εφοπλιστών Καρνέση το οποίο γνώριζε και τον Αιγύπτιο μακελάρη της Γλυφάδας. 

Βουβοί προσήλθαν την Τρίτη (13.02.2024) στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας οι υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο newsit.gr ο γνωστός της οικογένειας εφοπλιστών της Γλυφάδας, όλα ξεκίνησαν μετά τη θέση που πήρε ο Αριστείδης στη διαμάχη μεταξύ των αδερφών.

Το φιλικό πρόσωπο λέει ότι ο Αιγύπτιος δολοφόνος και αυτόχειρας, είχε υποστηρίξει τον Σπύρο Καρνέση με αποτέλεσμα να χάσει αρχικά τη δουλειά του στην εταιρεία που διοικούσαν οι αδερφές του εφοπλιστή και στη συνέχεια να απομακρυνθεί από το σπίτι της Γλυφάδας το οποίο του είχε παραχωρηθεί.

Η «έξωση» από το διαμέρισμα ήταν – όπως λέει ο γνωστός της εφοπλιστικής οικογένειας – ο λόγος που οδήγησε τον 76χρονο Άρη στην εισβολή στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα.

«Οι άνθρωποι αυτοί ήταν άγιοι που βοηθούσαν όλο τον κόσμο και δεν έπρεπε να φύγουν με αυτό τον τρόπο. Τους σκότωσε γιατί ήταν εκτός εαυτού. Τσαντίστηκε γιατί στην ηλικία των 76 ετών, χωρίς παιδιά και χωρίς γυναίκα θα έμενε στον δρόμο», λέει στο newsit.gr ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Καρνέση και γνώριζε τον Αιγύπτιο δράστη κι αυτόχειρα.

Τι «όπλισε» το χέρι του Άρη

Στη συνέχεια ο άνδρας μιλάει για το τι είχε προηγηθεί αλλά και δίνει τη δική του εξήγηση για το μακελειό της Γλυφάδας που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της και ο πρώην καπετάνιος.

«Πριν από 1,5 χρόνο τον έδιωξαν από την επιχείρηση μετά από 33 έτη εργασίας. Τους θεώρησε υπαίτιους και τους σκότωσε. Δεν πήγε να σκοτώσει κανέναν άλλο εκτός από αυτούς που κατά τη γνώμη του θεωρούσε υπαίτιους. Πήγε υπέρ του κυρίου Σπύρου που είναι το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας και είναι στα δικαστήρια και σε οικονομική διαμάχη με τις αδερφές του» λέει ο γνωστός της οικογένεια του 76χρονου Αιγύπτιου και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Υποστήριξε τον κύριο Σπύρο κι εκείνοι θεώρησαν ότι δεν ήταν καθόλου σωστό και μετά από 33 χρόνια τον έδιωξαν από το σπίτι που του είχαν δώσει για να μείνει. Το θεώρησε αχαριστία γιατί τον πέταξαν στο δρόμο. Ήταν ο επιστάτης και προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο κι από ό,τι είχα ακούσει ήταν καλός και ήρεμος άνθρωπος. Δεν είχαν εκφράσει ποτέ τον φόβο τους, δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που έγινε».

Την ίδια ώρα η Δέσποινα Καρνέση, που έχασε αδερφή και σύζυγο και σώθηκε από θαύμα στα γραφεία της εταιρεία ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τις καταστάσεις που βίωσε. 

Σήμερα στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και Φλέμινγκ στη Γλυφάδα οι υπάλληλοι που έχουν προσέλθει είναι όλοι βουβοί ενώ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αιματηρό περιστατικό που έγιναν μάρτυρες.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom