Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου: Πιστοποίηση EFR στις Πρώτες Βοήθειες


Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, λειτουργεί ως πιστοποιημένο κέντρο EFR (Emergency First Response) στην παροχή εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών.

Ο φορέας Emergency First Response, έχει σχεδόν 50 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη και παράδοση εκπαιδευτικών μαθημάτων, εκπαιδευτικού υλικού και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών πάνω σε θέματα παροχής Πρώτων Βοηθειών και αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 56.000 εκπαιδευτές σε 175 χώρες

Τα εκπαιδευτικά πακέτα Πρώτων Βοηθειών του EFR ακολουθούν τα πρωτόκολλα έκτακτης ανάγκης όπως αναπτύχθηκαν από τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Διεθνούς Συνδέσμου για την Αναζωογόνηση (ILCOR) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (ERC).

Το ολοκληρωμένο πιστοποιημένο πακέτο εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών που παρέχει το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, σε αποκλειστική συνεργασία με τον κ. Κωνσταντίνο Τσούκα, Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών/EFR Instructor, προσφέρει διπλή πιστοποίηση στο βασικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών (α’ βάθμια και β΄βάθμια φροντίδα, χρήση οξυγόνου και απινιδωτή) για όλες τις ηλικίες (βρέφη, παιδιά και ενήλικες) και σε πρόσθετη εξειδίκευση για χώρους ψυχικής υγεία, ειδικής αγωγής και κοινωνικής φροντίδας.

https://kpechios.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom