Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Καλλιμάρμαρο: Νεκρός ο οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο με λεωφορείο - Ήταν ειδικός φρουρός


Νεκρός είναι ο οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με λεωφορείο λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.05.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός της μηχανής ήταν ειδικός φρουρός, και ενεπλάκη σε τροχαίο με το λεωφορείο 209 στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, σχεδόν μπροστά στο Καλλιμάρμαρο.

Ο αστυνομικός μόλις είχε σχολάσει από τη βάρδιά του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραβίασε κόκκινο. Το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες εκείνη την ώρα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

https://www.newsit.gr/

Στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία ανήκε ο 30χρονος αστυνομικός που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά το τροχαίο που συνέβη νωρίς το πρωί στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε με λεωφορείο, το οποίο επιχείρησε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου. Η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φέρεται ο αστυνομικός να παραβίασε το STOP.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ελαφρά τραύματα υπέστη και ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom