Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ο ΟΦΗ "δάγκωσε" άγρια τον Παναιτωλικό, 4 - 0 μέσα στο Αγρίνιο (φωτο)


Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League έπεσε το απόγευμα στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ, από τον οποίο συνετρίβη με 4 - 0!

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με φουλ επιθετική διάθεση, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που εμφανίστηκε αγνώριστος παίζοντας και πάλι άμυνα και αδύναμες αντεπιθέσεις...

Ο ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού κερδίζοντας ένα κόρνερ και κάποια φάουλ γύρω από την περιοχή της ομάδας του Παναιτωλικού.Οι κρητικοί βλέποντας την αδυναμία των γηπεδούχων να αντιδράσουν βγήκαν πολύ δυνατά μπροστά και πήραν μία παλικαρίσια νίκη με 4 - 0!!!

Στο 11' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Χόρχε Ντίας βρέθηκε σε θέση βολής εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Στο πρώτο 20λεπτο 63% η κατοχή του ΟΦΗ ήταν στο 63%: Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ πίεζαν ψηλά όταν ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή...

Στο 27' ο ΟΦΗ μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα φανταστικό γκολ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε, αλλά όχι μακριά. Ο Ντιουσέ με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ντίκο, ο οποίος με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα...0 - 1.

Στο 30' ο Νταγκό πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και ο Καρέλης πήρε μία άστοχη κεφαλιά από κοντά.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 45λεπτο και μετά το γκολ άφησαν την μπάλα στους Αγρινιώτες, αλλά έκλειναν πολύ σωστά τους διαδρόμους.Ο Παναιτωλικός ήθελε να βρει απάντηση στο γκολ του ΟΦΗ, αλλά δυσκολεύονταν,ενώ οι παίκτες του προσπαθούσαν να χτυπήσουν με γρήγορες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους κρητικούς να προηγούνται με 0 - 1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε κάπως δυνατά στο γήπεδο και με μία αλλαγή για να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση, αλλά... ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε δοκάρι και γκολ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο!

Στο 52' ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο γκολ: Ο Τοράλ είδε την κίνηση του Ντίκο αριστερά, του πάσαρε και ο στράικερ από το Μάλι πάτησε περιοχή και στην κλειστή γωνία, πλάσαρε τον Ανέστη για το 0 - 2.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι στον σημερινό ΟΦΗ, που συνέχισε το επιθετικό του παιχνίδι πετυχαίνοντας τρίτο γκολ.... παρά τις αλλαγές που έκανε ο Αναστασίου.

Στο 73' τρίτο γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Λάρσον με το εξωτερικό από τα δεξιά βρήκε τον Τοράλ, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη γράφοντας το 0 - 3!!!

Ψυχρολουσία και απογοήτευση στο Αγρίνιο, αφού ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο!

Τίποτα το ιδιαίτερο στην συνέχεια εκτός από το κερασάκι στην τούρτα των Κρητικών που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα....

Στο 93' μετά από απανωτά λάθη της άμυνας του Παναιτωλικού ο ΟΦΗ πέτυχε τέταρτο γκολ: Ο Τζου έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε, ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ νικώντας και τον Μλάντεν και πλάσαρε για το 0 - 4.

Δυστυχώς σήμερα στο Αγρίνιο παρουσιάστηκε στο γήπεδο το φάντασμα του Παναιτωλικού, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε ή δεν μπορούσε να πάρει τα ηνία του αγώνα και παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του ΟΦΗ.....

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης(71' Λιάβας), Μλάντεν, Μάλης(71' Πέδρο), Χουχούμης, Ξενιτίδης(46' Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια(78' Μάρτενσον), Καρέλης, Νταγκό(60' Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο(76' Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης(69' Θόρανσον), Τοράλ(76' Γκερέρο), Νέιρα(69' Τσιλιανίδης), Ντίκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom