Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Τραγωδία στην Ηλεία: Γυναίκα νεκρή μετά από πυρκαγιά σε λιοστάσι - Σε άλλη φωτιά γυναίκα λιποθύμησε (φωτο)


Δύο περιστατικά πυρκαγιών είχαμε σήμερα στην Ηλεία, εκ των οποίων το ένα είχε τραγική κατάληξη αφού μία γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Μια γυναίκα υπέστη εγκαύματα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες σε πυρκαγιά σε λιοστάσι στο χωριό Καράτουλα στο δρόμο προς Σόπι (στα όρια των δύο χωριών) του δήμου Πύργου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 70-75 ετών ανάμεσα στο Καράτουλα και στο Σόπι, βρέθηκε νεκρή σε λιοστάσι με εγκαύματα στα πόδια της. Φαίνεται πως είχε μεταβεί για να κάψει λιόκλαρα, αλλά διενεργείται προανάκριση αυτή την ώρα για να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία.

Σε άλλη περίπτωση στα Λιθαράκια Πύργου, μια άλλη γυναίκα λιποθύμησε από τους καπνούς, σε φωτιά που έβαλε για να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών σε λιοστάσι.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κινητοποιήθηκαν και στα δύο περιστατικά. Στο πρώτο στο Καράτουλα έχει ζητηθεί και ασθενοφόρο.Στο δεύτερο στον Πύργο, ζητήθηκε επίσης ασθενοφόρο αλλά η γυναίκα συνήλθε.

(Σ.Σ. Αρχικά η ενημέρωση που είχε δοθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πως επρόκειταο για φωτιά σε λιοστάσι στο χωριό Σόπι. Όμως βάσει χαρτών και μαρτυριών των κατοίκων στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως το σημείο βρίσκεται κοντά στα όρια Καράτουλα και Σόπι, από την πλευρά όμως του πρώτου χωριού).

https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom