Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ηττα του Παναιτωλικού με 2 - 0 από την ΑΕΚ στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την ΑΕΚ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League..

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλά νεύρα εκατέρωθεν, τραυματισμούς, αλλά και ωραίες φάσεις η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2 - 0, παρά την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, ενώ είχε και τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και οι διαμαρτυρίες, κυρίως από πλευράς Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Αλμέιδα προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού, παίζοντας κάθετα, αλλά δεν τα κατάφερναν κι έτσι άρχισαν να σουτάρουν από μακριά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 16' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Σενγκέλια δοκίμασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40' ο Παναιτωλικός είχε μια καλή ευκαιρία,αλλά ο Καρέλης κουβάλησε αρκετά την μπάλα και έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ μπορούσε να δώσει αριστερά του στον Νταγκό...

Από το 44' μέχρι το 45' απειλήθηκε γενική σύρραξη κατά την οποία είδαν κίτρινη κάρτα ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Ρότα, ενώ οι βοηθοί των δύο προπονητών είδαν μία κόκκινη (Λαγκαδίτης του Παναιτωλικού) και μία κίτρινη (Ομάρ Ζαρίφ της ΑΕΚ), νωρίτερα κίτρινη κάρτα είχε δει και ο Γιάννης Αναστασίου για διαμαρτυρία.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή (ο Τζαβέλας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χτύπησε το χέρι του σε τζάμι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) κι ένα γρήγορο γκολ για την ΑΕΚ, πάγωσε αρχικά τους Αγρινιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια βγήκαν μπροστά με αξιώσεις...

Στο 48' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία: Ο 24χρονος επιθετικός με ένα υπέροχο σουτ από μακρινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα του Ανέστη.

Στο 54' δυνατό σουτ του Μλάντεν από μακριά έφυγε άουτ....

Στο 56' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει: Ο Ντίαζ έκανε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρέλης αμαρκάριστος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε για την ισοφάριση κι έχανε ευκαιρίες η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 75' η ΑΕΚ έκανε το 2 - 0: Ο Άμραμπατ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μουκουντί έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μλάντεν και κατέληξε στα δίχτυα του Ανέστη.
 
Λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια από το Αγρίνιο με σκορ 2 - 0.

Ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων Αιτ/νίας, τίμησε την επέτειο των 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους με λιτή εκδήλωση μνήμης πριν την έναρξη του αγώνα στην οποία συμμετείχαν η ομάδα της ΑΕΚ και οι διαιτητές.




Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν(81' Μάρτενσον), Ντίαζ, Ντουάρτε(60' λ.τ. Κολοβός) Μ, Σενγκέλια(74' Φλόρες), Νταγκό(60' Μόρσεϊ), Καρέλης(81' Πέδρο). 

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα(73' Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας(46' λ.τ. Μουκουντί), Χατζισαφί(65' Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς(83' Γαλανόπουλος), Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, Ελίασον(65' Αμραμπάτ), Αραούχο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom