Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Αγρίνιο: Την τοποθέτηση προβολέων στο γήπεδο του Καινούργιου ζητά η "ΔΟΞΑ"


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ομιλος Καινούργιου "ΔΟΞΑ" απευθύνεται στον Δήμο Αγρινίου και στην τοπική κοινότητα ζητώντας την άμεση τοποθέτηση προβολέων στο γήπεδο του Καινούργιου, ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα του σωματείου.

ΠΡΟΣ:
1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
κ. Καραγκούνη Βασίλειο
Ενταύθα - de-thestiewn@agrinio.gr
2. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Κ. Γρίβα Ευθύμιο

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο
paideia1@agrinio.gr
α) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Υπόψη: κας. Μαρία Τσώνη
dakmkousis@agrinio.gr
β) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Υπόψη κας Σταυρούλας Γεωργακού Παππά
dty@agrinio.gr

ΘΕΜΑ: "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ"

Eπανερχόμαστε για το γνωστό πρόβλημα με την έλλειψη φωτισμού (προβολέων) στο γήπεδο Καινούργιου. Θα δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του σωματείου μας καθώς το πλήθος των αθλητών και των δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με τις μαθητικές υποχρεώσεις των αθλητών μας, οι απογευματινές ώρες, ιδίως το χειμώνα, δεν επαρκούν για όλα τα τμήματα μας (παιδικό, ανδρικό και βετεράνων).

Η επίλυση του προβλήματος αυτού, απαιτεί την εγκατάσταση τεσσάρων (4) προβολέων σύγχρονης τεχνολογίας για την κάλυψη, βραδινών προπονήσεων και των αγώνων.

Στα πλαίσια του προγραμματισμού του Δήμου μας, για ανάλογο ηλεκτρομηχανολογικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη δημοπράτησής του, παρακαλούμε, όπως φροντίσετε την ένταξη και της εγκατάστασης των τεσσάρων (4) προβολέων, με τις ανάλογες υποδομές, στο γήπεδο Κοινότητας Kαινούργιου.

Υ.Γ.: Με την ύπαρξη του φωτισμού θα μπορούμε να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα και τα δύο τμήματα α) Μπάσκετ και β) πετοσφαίρεσης – handball.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom