Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Φιναλίστ του Κυπέλλου Σάλας η Κ11 του Ερμή Ζωγράφου (φωτο & βίντεο)


Οπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές εκτός από το κλασικό ποδόσφαιρο, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, τα τελευταία χρόνια ανθεί και το ποδόσφαιρο σάλας στη χώρα μας, το γνωστό 5Χ5, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Ερμής Ζωγράφου σε όλες τις κατηγορίες.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηλυσιακού και όχι μόνο Θανάσης Τσακανίκας, αν και ποδοσφαιριστής των μεγάλων γηπέδων, δημιούργησε τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος διατηρεί τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του ποδοσφαίρου σάλας με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του.

Σήμερα 8 Μαϊού 2022, η Κ11 του Ερμή Ζωγράφου έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου Σάλας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο ΦΥΣΙΑΘΛΟΝ στην Παλλήνη, όπου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γέρακα.

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Ερμή προηγήθηκε δύο φορές, νικήτρια και Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΑΣ Γέρακα με σκορ 4 - 2. Για την ομάδα του Ερμή σκόραραν ο Φίλιππος Νάστας και ο Σταύρος Λακατής.

Να σημειώσουμε ότι στον χθεσινό ημιτελικό η ομάδα του Ερμή πήρε την πρόκριση, αφού νίκησε το Κατενάτσιο με 2 - 0 και σκόρερς τον Παναγιώτη Καινούργιο και τον Φίλιππο Νάστα.

Στο πρωτάθλημα η Κ11 του Ερμή Ζωγράφου κατέλαβε την 4η θέση, αφού έχασε στον μικρό τελικό (όπου αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις) από την ΑΕΚ.

Για την ιστορία η σημερινή σύνθεση του Ερμή Ζωγράφου: Ζιώρης Κων/νος, Μπίτας Κων/νος, Σιδεράς Ανδρέας,  Λακατής Σταύρος, Νάστας Φίλιππος, Καινούργιος Παναγιώτης, Αναστασόπουλος Ραφαήλ, Λατσούδης Νίκος, Δαβουρλής Αντώνης, Τερζής Κοσμάς, Κάτσος Νικος,Γιώργος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που παρ' όλες τις αντιξοότητες, λόγω του κοροναϊού, πάλεψαν όλη τη χρονιά και κατάφεραν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Σάλας, να είναι γερά και να έχουν καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, συγχαρητήρια και στους προπονητές τους, αλλά και στους γονείς τους που τρέχουν όλη την εβδομάδα στα γήπεδα.

Μια ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον προπονητή της Κ11 του Ερμή Ζωγράφου κύριο Γιάννη Παπαδημητρίου και στον κόουτς της ομάδας και ψυχή του Ερμή κύριο Θανάση Τσακανίκα για όσα προσφέρουν και μαθαίνουν στους εκκολαπτόμενους άσους του ποδοσφαίρου μας. 

Βίντεο και φωτο από τον σημερινό τελικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom