Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Με κάθε Πασχαλινό αβγό ΑΒ χαρίζουμε αγάπη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ


Φέτος το Πάσχα αγοράζοντας τα Πασχαλινά μας Αβγά από τον ΑΒ Βασιλόπουλος, κάνουμΑλληλεγγύηε το πιο γλυκό δώρο στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! Με κάθε αβγό που αγοράζουμε, προσφέρουμε 0,30€ για τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία και ο ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει κάθε μας αγορά!

Αγοράστε όσα περισσότερα αβγά χωράνε στα χέρια σας λοιπόν! Είναι για καλό σκοπό! 

Ένα από τα πιο διαδεδομένα και λαχταριστά γλυκά της εποχής, το σοκολατένιο αβγό, μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από μια εποχιακή απόλαυση. Ιδίως αν μιλάμε για το Πασχαλινό Αβγό της ΑΒ Βασιλόπουλος που, φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, μοιράζει χαρά σε όλα τα παιδιά.

Έτσι λοιπόν και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος αφιερώνει τα Πασχαλινά αβγά στους μικρούς μας φίλους και μας καλεί όλους να στηρίξουμε τα επόμενα βήματα ζωής για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Με κάθε αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού στηρίζουμε με 0,30€ το έργο της ΕΛΕΠΑΠ που βοηθάει τα παιδιά ΑΜΕΑ και τις οικογένειές τους παρέχοντάς τους τα εφόδια για να κάνουν βήματα προόδου «Βήματα ζωής». Η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σειρά της διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί με σκοπό τη στήριξη του εξαιρετικού αυτού έργου.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης μέσα από 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζοντας συνολικά τις ανάγκες των παιδιών της, η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση σε εκείνα καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οικογένειές τους.

Ακόμα ένας λόγος για να επιλέξουμε τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος ωστόσο, είναι και τα πολύχρωμα, χαρούμενα περιτυλίγματά τους από πολύχρωμες, υπέροχες ζωγραφιές από τους μικρούς επισκέπτες του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Τα Πασχαλινά Αβγά είναι ήδη διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop, σε δύο μεγέθη όπου κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές. 

Ας δώσουμε όλοι λίγη ακόμα αγάπη, αυτό το Πάσχα, επιλέγοντας τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ που μοιράζουν χαμόγελα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom