Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Νέα μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού, 1 - 0 τον Παναθηναϊκό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και μετά από ένα καλό, δυνατό και γρήγορο παιχνίδι τον νίκησε 1 - 0.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός, που ήθελε τη νίκη για να την θέση του στην πρώτη εξάδα, πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τον Παναιτωλικό

Οι Αγρινιώτες από την άλλη πλευρά κι αυτή ήθελαν τη νίκη για να διασφαλίσουν την παραμονή τους, όμως έδιναν περισσότερη προσοχή στην άμυνά τους και προσπαθούσαν όταν ήταν δυνατό με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τον Διούδη.

Ο Παναιτωλικός μπήκε φορτσάτος στο δεύτερο μέρος και μέ ένα εκπληκτικό γκολ του Μεντόσα από κτύπημα φάουλ στο 47' άνοιξε το σκορ και κατάφερε αγωνιζόμενος ηρωικά μέχρι το τέλος να το κρατήσει και να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη κι ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στο 25' η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη στιγμή στο ματς: Την είχε ο Παναθηναϊκός με τον Καρλίτος να περνάει τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή έκανε και το δυνατό σουτ με τον Ανέστη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ελαφρά υπεροχή κατά διαστήματα,χωρίς όμως να βρίσκει τρόπο να σκοράρει, με τον Παναιτωλικό στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου να ανεβαίνει και να προσπαθεί για το γκολ.

Στο 40' ο Παναθηναϊκός σκόραρε: Μετά από κόρνερ του Αϊτόρ και κεφαλιά πάσα του Βέλεθ προς τον Σάρλια ο οποίος με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε πως η μπάλα πριν το γύρισμα του Βέλεθ είχε βγει. Περίμενε για λίγο και το VAR και τελικά πήρε την απόφαση να μη μετρήσει το γκολ.

Ημίχρονο χωρίς σκορ στο Αγρίνιο: ο πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ. Οι φάσεις έως τώρα ήταν ελάχιστες, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που βρήκε τις καλύτερες αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, αλλά και με ένα εξαιρετικό γκολ για τον Παναιτωλικό που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι!

Στο 47' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μεντόσα: Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος, ο Διούδης προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να την απομακρύνει και ο Μεντόσα μετά τα γκολ επί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός πήρε ψυχολογία και πίεσε ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους του.

Ο Παναιτωλικός έψαχνε το δεύτερο γκολ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε στο 62' σε διπλή αλλαγή για να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι...

Στο 68' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κορνέλιους "καβάλησε" τον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή.Μετά από εξέταση του VAR ο Καρλίτος ανέλαβε την εκτέλεση στο 69', αλλά ο Ανέστης του είπε όχι κρατώντας το προβάδισμα στο σκορ για τον Παναιτωλικό.

Νέα απογοήτευση για τον Γιοβάνοβιτς, ενώ ήρθε η σειρά του Αναστασίου να φρεσκάρει την ομάδα του στο 69' με διπλή αλλαγή...

Ο Παναθηναϊκός ήταν ελαφρώς καλύτερος είχε  περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, προσπαθούσε να ισοφαρίσει... αλλά δεν μπορούσε...

Αντίθετα οι παίκτες του Παναιτωλικού μηδενός εξαιρουμένου παλεύουν ψυχή τε και σώματι να κρατήσουν τη νίκη...

Στο 91' ο Καρέλης ξέφυγε από τη γραμμή του κέντρου, πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Ηρωικό παιχνίδι των παικτών του Παναιτωλικού στα τελευταία 7 λεπτά των καθυστερήσεων που κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους!

Λήξη του αγώνα στο 97' με τον Παναιτωλικό να κατακτά ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς πετυχαίνοντας μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1 - 0.


Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να μοιράζει κάρτες χωρίς κανένας να ξέρει ποιοι και τι πήραν,Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε τα πνεύματα... 

Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του Παναιτωλικού σήμερα στο γήπεδο έδωσε πνοή στην ομάδα.....

H Super League αφιερώνει την 24η αγωνιστική στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον(80' Αντούνες),Μεντόζα(80' Ντίας), Νταγκό(69' Καρέλης),Μόρσει(69' Ντουάρτε), Βέργος(90' Λούι).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Καρλίτος, Σάντσες(83' Κώτσιρας), Πέρεθ, Βιγιαφάνες(83' Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σαρλιά, Γκατσίνοβιτς(62' Ιωαννίδης), Βιτάλ(62' Παλάσιος),Καρλίτος(87' Χατζηγιοβάνης).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom