Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Θεσ/κη: Ανεμβολίαστος κατήγγειλε βασανισμό από κομμώτρια επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα (βίντεο)


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κομμωτήριο στην Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή αρνητή της πανδημίας και τις… συνωμοσιολογικές απαιτήσεις του.

Ο άνδρας πήγε σε κομμωτήριο της πόλης δίχως ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Ο ίδιος ήταν αρνητής και δεν ήθελε να φορέσει μάσκα. Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

«Υποστηρίζει ότι τον βασανίσαμε»

Στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA μίλησε σχετικά η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, κ. Ιωάννα Κισσούδη.

«Μπήκε μέσα χωρίς ραντεβού και υποστηρίζει όταν τον βασανίσαμε. Μπήκε και ζήτησε κούρεμα. Του είπαμε να φορέσει τη μάσκα του και να περάσει. Αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα, εμείς του είπαμε ότι δεν μπορούμε να τον κουρέψουμε αν δεν την φορέσει. 

Άρχισε να απειλεί τις κοπέλες που δουλεύουν εδώ, ότι θα μπουν φυλακή, ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Όπως και έπραξε. Πρώτα φώναξε  ο κύριος την αστυνομία και μετά εμείς. 

Ήρθαν δύο αστυνομικοί τον παρακάλεσαν να βγει από το κατάστημα. Πήγαμε στο τμήμα, δώσαμε κατάθεση, και εκείνος μετά μας έκανε μήνυση ζητώντας 10.000 ευρώ», είπε η κ. Κισσούδη.

«Ζητάει να γίνει δίκη, οπότε μάλλον θα έχει και συνέχεια η υπόθεση. Αν έρχεται ο καθένας και δε θέλει να φορέσει μάσκα, θα πρέπει να πηγαίνω 10 φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα;», διερωτήθηκε.

«Σε άλλο περιστατικό, κύριος είχε ζητήσει να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κοπέλα», πρόσθεσε η ίδια.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom