Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Έψαχνε στο διαδίκτυο δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του! (βίντεο)


Μία πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσω μίας ομάδας στο Facebook. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας άνδρας αναζητούσε στο Facebook… δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του.

Ο άνδρας είχε γίνει μέλος σε μια ομάδα του Facebook για την επιμέλεια παιδιών χωρισμένων γονέων, όπου και αποκάλυψε, σε συζητήσεις που είχε, το σχέδιό του για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Όλα άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας από τους συνομιλητές του 58χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησε σε καταγγελία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της εν λόγω ομάδας, σε ιδιωτική τους συνομιλία του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ενώ τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Ύστερα από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του άνδρα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom