Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΤΩΡΑ: Επεισόδια με αντιεμβολιαστές και ΜΑΤ στο Σύνταγμα - Δακρυγόνα και ρίψεις νερού (φωτο)


Ένταση και σοβαρά επεισόδια στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Σύνταγμα, όπου και σήμερα, Τετάρτη 21.07.2021, έγινε νέα συγκέντρωση αρνητών του κορονοϊού, της μάσκας και γενικά της πανδημίας.

Οι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά «με τον σταυρό στο χέρι», με ελληνικές σημαίες, πλακάτ και συνθήματα περί «Χούντας», περί ελευθερίας, περί δικαιωμάτων…

Η ένταση δεν άργησε, με αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν. Έγιναν ρίψεις νερού με τις «Αύρες» της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι αντιεμβολιαστές από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.



Η νέα διαδήλωση από αντιεμβολιαστές ξεκίνησε νωρίτερα στο Σύνταγμα (αντίστοιχη έγινε και στην Θεσσαλονίκη) με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά και των μέτρων για την πανδημία.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν ξανά, λοιπόν, στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον», πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στο Σύνταγμα, με αίτημα «μια ζωή ελεύθερη όπως την αξίζουμε» όπως άλλωστε έγραφαν και στο κάλεσμά τους.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τους αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα

αντιεμβολιαστές αντιεμβολιαστές  

αντιεμβολιαστέςαντιεμβολιαστές

Click4moreΈνταση με αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

αντιεμβολιαστέςαντιεμβολιαστές

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πολλά σημεία της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στον Βόλο, στην Δράμα και στα Ιωάννινα.

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom