Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Futsal Cup: Κυπελλούχος Ελλάδας o Ερμής Ζωγράφου, 3-1 τον Ηνίοχο στην παράταση (φωτο & βίντεο)


Κυπελλούχος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο σάλας είναι ο Ερμής Ζωγράφου. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό για το Stoiximan Futsal Cup χθες στο κλειστό των Ιλισίων, η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα νίκησε 3-1 στην παράταση τον Ηνίοχο.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα νίκησε 3-1 στην παράταση τον Ηνίοχο και σήκωσε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αυτή είναι η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ερμή Ζωγράφου και είναι άπαντες άξιοι χειροκροτημάτων.
Ερμής Ζωγράφου


 

Όσο για τους γαλάζιους του Γιάννη Μοστριού, βρέθηκαν μια ανάσα από το να στεφθούν Κυπελλούχοι, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά με αυτογκόλ του Βλάχου 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ισοφαρίστηκαν και όλα κρίθηκαν στο εξτρά εξάλεπτο. Ο Ηνίοχος πάλεψε όσο μπορούσε, είχε φέρει το ματς εκεί που ήθελε, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο αντίπαλος.

Οι δυο τερματοφύλακες, Πολύδωρος και Χαραλαμπόπουλος, έκαναν εξαιρετικές επεμβάσεις, ευρισκόμενοι σε πολύ καλή βραδιά. Μάλιστα, χρειάστηκε να φτάσουμε στα 3 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους για να ανοίξει το σκορ με τον Σεΐτι έπειτα από μπαλιά του Αγγελίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χάθηκαν και πάλι εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι να σημειωθεί το αυτογκόλ από το διώξιμο του Διονέλλη που βρήκε πάνω στον συμπαίκτη του και κάπως έτσι έγινε το 1-1. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ερμής έχασε και δεκάμετρο πέναλτι για να προηγηθεί.
Τσακανίκας Θανάσης

Στην παράταση η ομάδα του Ζωγράφου έκανε το 2-1 μόλις ένα δευτερολεπτο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τρίλεπτο, για να ακολουθήσει γκολ του Βαρυπάτη σε ένα σημείο που ο Ηνίοχος έπαιζε με πέμπτο παίκτη και δεν υπήρχε τερματοφύλακας. 

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο τελικός και ο Θανάσης Τσακανίκας με τους παίκτες του ήταν στους “επτά ουρανούς” για το επίτευγμά τους!


Η απονομή από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

Την απονομή του Κυπέλλου στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας , ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης», το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου για τη διεξαγωγή του τελικού.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου συνεχάρη τον προπονητή του Ερμή Ζωγράφου Θανάση Τσακανίκα και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη μεγάλη τους επιτυχία, ενώ επιβράβευσε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ηνίοχου για την εξαιρετική πορεία ως τον τελικό του Κυπέλλου. 

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μία ομάδα του Δήμου Ζωγράφου λαμβάνει μία τόσο σημαντική διάκριση. Κάθε πρόκριση των ομάδων της πόλης μας είναι επιτυχία της ίδιας της πόλης», ανέφερε ο κ. Θώδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες του χθεσινού τελικού έχουν την  έδρα τους στο Δήμο Ζωγράφου, ενώ διατηρούν τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom