Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Γεωργαντάς για self test στα Λύκεια: Προστίθενται μαθητές άνω των 18, οι καθαρίστριες και οι υπάλληλοι των κιλικίων


Διευρύνεται και για μαθητές άνω των 18 ετών,αλλά και για καθαρίστριες και υπαλλήλους κυλικείων στα σχολεία που θα ανοίξουν τη Δευτέρα η πλατφόρμα για το self test.

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν την πρώτη μέρα διάθεσης των self test,ενώ ένα μεγάλο ζήτημα ήταν το γεγονός ότι εξαιρέθηκαν μαθητές άνω των 18 ετών, καθαρίστριες, οδηγοί, υπάλληλοι κυλικείων και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

Σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ξεκαθάρισε ότι στην πλατφόρμα για το self testing προστίθενται στο εξής εκτός των μαθητών άνω των 18 και οι καθαρίστριες στα σχολεία αλλά και οι υπάλληλοι των κυλικείων.

Υπενθυμίζεται ότι καθηγητές, μαθητές αλλά και οι 2 παραπάνω κατηγορίες που προστέθηκαν πρέπει να κάνουν τεστ δύο φορές την εβδομάδα και να το δηλώνουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, ο κ. Γεωργαντάς επισήμανε πως εκτός από τους άνω των 18, τους οποίους το σύστημα δεν «διάβαζε» θα προστεθούν στην πλατφόρμα και «οι καθαρίστριες και οι υπάλληλοι των κιλικίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom