Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσωσαν 4χρονο στο Παλαιό Φάληρο (βίντεο)


Ένα αγοράκι 4 ετών έσωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο Παλαιό Φάληροτο πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, επαναφέροντας τον σφυγμό του και μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, το οποίο  -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - είχε χάσει τις αισθήσεις του, κάλεσε ασθενοφόρο, ωστόσο αυτό αργούσε να φθάσει σπίτι τους για να παραλάβει το αγόρι. Τότε ανέλαβαν δράση ένστολοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, επιβιβάζοντας τον 4χρονο σε συμβατικό όχημα, ενώ δικυκλιστές μπροστά άνοιγαν τον δρόμο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του μικρού στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ένας από τους αστυνομικούς, που ήταν εκπαιδευμένος σε ΚΑΡΠΑ, πραγματοποιούσε μαλάξεις στην καρδιά του 4χρονου, ο οποίος είχε πολύ αδύνατο σφυγμό.

Μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ο σφυγμός του είχε επανέλθει, το αγόρι έφθασε στο Παίδων όπου το ανέλαβαν γιατροί και νοσηλευτές.

Η ΕΛ.ΑΣ., με ανάρτησή της στο Facebook, ευχήθηκε «καλή ανάρρωση στον μικρό μας φίλο και καλές γιορτές στην οικογένειά του», ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο με τις αγωνιώδες προσπάθειες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom