Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής μετά τη μοιραία βουτιά στο γλέντι του γάμου τους (βίντεο)



Ο Νίκος Κοντού και η Ανθή Πάλλα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που όμως η ιστορία τους είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν λίγο καιρό, όταν ένα τραγικό ατύχημα την ημέρα του γάμου τους καθήλωσε εκείνον στο αναπηρικό καροτσάκι.

Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη για την ιστορία του που έγινε πρωτοσέλιδο πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Νίκος την ημέρα του γάμου τους καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από μια βουτιά σε πισίνα.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο τους, γνωρίζονταν από το δημοτικό και μάλιστα εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του από τότε. Εκείνος δεν είχε δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον μέχρι που μια μέρα σε τυχαία συνάντησή τους μετά από καιρό άλλαξαν όλα.

Ο Νίκος κεραυνοβολήθηκε με την Ανθή και από τότε αποφάσισαν να είναι μαζί. Μάλιστα, χρειάστηκε να είναι επτά χρόνια μαζί μέχρι ο Νίκος να αποφασίσει να της κάνει πρόταση γάμου χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση. Η πρόταση γάμου έγινε στη Μελβούρνη και σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου, παντρεύτηκαν.

Όμως, η μέρα που για τα περισσότερα ζευγάρια είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, για την Ανθή και τον Νίκο είχε τραγική κατάληξη. Δέκα λεπτά πριν διαλυθεί η δεξίωση του γάμου που έγινε σε μία από τις πιο όμορφες αίθουσες στη Ρόδο, ο Νίκος έπεσε στην πισίνα και τραυματίστηκε στον αυχένα. Αυτός ο τραυματισμός αποδείχτηκε μοιραίος για την πορεία της ζωής του καθώς πλέον είναι ανάπηρος και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Δείτε το βίντεο 
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom