Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Το βράδυ του Φουρθιώτη στη ΓΑΔΑ: Ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Δεν έφαγε γιατί κάνει ειδική διατροφή! (φωτο & βίντεο)


Τα αλληλοκαρφώματα και οι κρυφές επικοινωνίες των δραστών - «Για όλα έφταιγε ο Φουρθιώτης ο οποίος δεν είχε κάνει καλή συνεννόηση…» υποστήριξε ο ένας εκ των κατηγορουμένων.

Απομονωμένος και εξαντλημένος. Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε από τα σαλόνια της σόουμπιζ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου κρατείται μετά τη σύλληψη του. Ο ίδιος φαίνεται πως αντιμετώπισε προβλήματα υγείας από την πρώτη κι όλας στιγμή. Το βράδυ ήταν αρκετά δύσκολο καθώς αποφάσισε να κοιμηθεί πολύ γρήγορα. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής εμφανίζεται «αβοήθητος» και δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες είναι ιδιαίτερα πεσμένος ψυχολογικά.

Διαβάστε εδώΤα αλληλοκαρφώματα και οι κρυφές επικοινωνίες των δραστών 

Χθες σύμφωνα με πηγές του protothema.gr ήθελε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον προσωπικό του γιατρό για κάποια προβλήματα υγείας που δήλωσε ότι έχει αλλά οι αστυνομικοί του είπαν ότι μπορεί να πάει μόνο σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο.

Τότε εκείνος απέρριψε το σχετικό ενδεχόμενο και αποφάσισε να παραμείνει στο κελί του δηλώνοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι μόνος του στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων η οποία ήταν άδεια. Παράλληλα αρνήθηκε να φάει καθώς ακολουθεί για λόγους υγείας ειδική διατροφή.

Οι δικοί του άνθρωποι ενδεχομένως να του φέρουν συγκεκριμένα τρόφιμα καθώς και σήμερα το πρωί αρνήθηκε το φαγητό που του προσέφεραν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Χθες τον επισκέφθηκε ο δικηγόρος του που συνομίλησε μαζί του για πάνω από 20 λεπτά.
fourthiwtis_apologia_art
Στον Μένιο Φουρθιώτη η εισαγγελία έχει ασκήσει δίωξη για εννέα αδικήματα,
εκ των οποίων δυο είναι σε βαθμό κακουργήματος. Ειδικότερα αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: Σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασηςψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.
fourthiotis2
fourthiotis2
Στους άλλους τρεις κατηγορούμενους της υπόθεσης η εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά περίσταση για: Σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη (κακούργημα), προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), διακεκριμένη περίπτωση φθοράς (πλημμέλημα), παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Μίλτος Σακελλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom