Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Θρίλερ στην Τροιζηνία με την δολοφονία 58χρονου δικηγόρου - Τι λέει ο ιατροδικαστής


Βίαιο θάνατο με μαχαίρι προκάλεσε ο δολοφόνος του 58χρονου δικηγόρου Αθηνών Λ.Π στην Τροιζηνία, αφού το θύμα φέρει «χαρακιά» απ’ την μια ως την άλλη κροταφική χώρα και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η 90χρονη μητέρα του που ζει στο ισόγειο πάσχει από άνοια και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο πιθανό κάλεσμα βοήθειας του γιού της που κατοικούσε στον 1ο όροφο. Ο 58χρονος, σύμφωνα με την αυτοψία πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα-παντελόνι. 

Δεν πρόλαβε να βγει στο μπαλκόνι του

Μετά την φονική επίθεση, το μόνο που πρόλαβε ήταν να κάνει 2-3 βήματα προς την μπαλκονόπορτα, μην μπορώντας καν να βγει στο μπαλκόνι. Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα και όπως ανέφερε στο newsit.gr o προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας «το θύμα φέρει επιπλέον ένα κάταγμα στο σπόνδυλο». Ένδειξη που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως όταν ο δράστης μαχαίρωνε το θύμα του στο κεφάλι, τον είχε ακινητοποιήσει με το γόνατο στην πλάτη». 

Λίγοι γνώριζαν την άφιξη του 58χρονου

Πάντως ο δικηγόρος φέρει και σπασμένο πλευρό που αυτό δεν αποκλείεται να προήλθε από την πτώση του στο πάτωμα. Ο Λ.Π ήταν δικηγόρος Αθηνών και είχε μεταβεί στο πατρικό του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του. Η αστυνομία διερευνά με προσοχή την στυγερή δολοφονία καθώς δεν γνώριζε σχεδόν κανείς [;] πως ο 58χρονος θα πάει στο χωριό του. Ο κ. Μπογιόκας, εκτιμά πάντως πως το φονικό μαχαίρωμα απ΄την μια ως την άλλη κροταφική χώρα ο δικηγόρος το δέχτηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. 

«Η μητέρα του μένει στο ισόγειο της οικίας, ενώ ο δικηγόρος στον πρώτο όροφο. Όπως μάθαμε τον αναζητούσε ο αδερφός του ο οποίος δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι πήγε ένας γείτονας στο σπίτι του και τον βρήκε νεκρό. Πρέπει να ήταν νεκρός εδώ και 24 ώρες από τη στιγμή που τον βρήκε ο άνθρωπος που μπήκε στο σπίτι του. Το θύμα είναι χωρισμένος κι έχει δύο παιδιά», λέει στο newsit.gr o πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά του Δήμου Τροιζηνίας, Βαγγέλης Γερασίμου. Ο δήμαρχος της Τροιζηνίας – Μεθάνων Γιώργος Πολλάλης προσθέτει: «την υπόθεση την έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές. Έχει έρθει η σήμανση από την Αθήνα και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις».

Βασίλης Χήτος 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom