Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Με ιδιωτικά ελικόπτερα φεύγουν για Πάσχα στα νησιά οι... έχοντες! (βίντεο)


Δεν έχει όρια το πείσμα κάποιων να κάνουν Πάσχα στο χωριό, γεγονός που θέτει ερωτήματα για τον όλο σχεδιασμό της απαγόρευσης εξόδου στους πολίτες, την ώρα που τουρίστες και πλούσιοι αλωνίζουν ελεύθερα.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA αποκαλύπτεται ότι ταξιδιώτες με γερά πορτοφόλια μισθώνουν ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψουν σε νησιά όπως η Μύκονος, η Πάρος και η Σαντορίνη χωρίς βεβαίως δικαιολογητικά η κοβιντ τεστ. 

Οι πτήσεις καταλήγουν σε κρυφές και απομακρυσμένες τοποθεσίες σύμφωνα όμως με πληροφορίες μια πτήση με ελικόπτερο με προορισμό την Μύκονο στοιχίζει περίπου 5000 ευρώ !

Απόδραση από αέρος ενόψει του Πάσχα…

Έναν εναλλακτικό , ακριβό αλλά ταυτόχρονα και παράνομο τρόπο για να μπορέσουν να αποφύγουν τα μπλόκα σε λιμάνια και εθνικές οδούς, έχουν βρει ταξιδιώτες με γεμάτο πορτοφόλι , οι οποίοι νοικιάζουν ιδιωτικά ελικόπτερα για να δραπετεύσουν στα ελληνικά νησιά…

«Κάνουν πτήσεις επ αμοιβή οι οποίες όμως δεν είναι νόμιμες. Διότι αυτοί δεν έχουν άδεια αερομεταφορέως και δεν έχουν και τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει ένας αερομεταφορέας…»

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ…ΟΙΚΟΠΕΔΟ

Όπως αποκαλύπτει το MEGA για να αποφύγουν τον έλεγχο στο αεροδρόμιο τα πειρατικά ελικόπτερα προσγειώνονται σε οικόπεδα σε απομακρυσμένες περιοχές και από εκεί παραλαμβάνουν τους επιβάτες για τη χλιδάτη πτήση τους.

Ούτε δικαιολογητικά για τις μετακινήσεις αλλά ούτε και τεστ κοβιντ…Το αργότερο σε 2 ώρες βρίσκονται σε αγαπημένους προορισμούς απολαμβάνοντας τις διακοπές τους…

«Απευθύνεται σε ένα κοινό μιας καλύτερης οικονομικής καταστάσεως. Τώρα που πάνε? Παντού!»

Σαντορίνη , Μύκονος Πάρος βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων των επίδοξων ταξιδιωτών με τις τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης να έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη. Για μία πτήση στη Μύκονο με ιδιωτικό ελικόπτερο η τιμή τις ημέρες του Πάσχα κυμαίνεται στις 5.000 την ώρα που πριν από ένα μήνα η τιμή έφτανε τις 3.000 ευρώ.

«Εφόσον είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει κάποιος είτε με το αεροσκάφος της γραμμής είτε με το καράβι εφόσον θέλει να κάνει κάτι εξτριμ θα το πληρώσει!»

Μέσα στο ελικόπτερο μπορούν να επιβιβαστούν ανάλογα με την χωρητικότητα, από 4 έως και 6 άτομα φυσικά μαζί με τις αποσκευές τους.

ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Τα νησιά μπορεί να έχουν την τιμητική τους ωστόσο υπάρχουν πτήσεις και για την ηπειρωτική Ελλάδα. Προορισμοί όπως η Αράχωβα αλλά και η Πάτρα βρίσκονται στο μενού των επιλογών.

Το αυξημένο ενδιαφέρον για ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στα νησιά των κυκλαδων για τις μερες του πάσχα έχει θεσει σε συναγερμό και την ελας η οποία αναζητά στοιχεία για τις ενοικιάσεις των ελικοπτέρων τις ημέρες αυτές…

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom