Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τροιζηνία: Έτσι σκότωσαν τον γνωστό δικηγόρο - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις και οι μαρτυρίες για το έγκλημα


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 58χρονο δικηγόρο, από την Αθήνα, που εντοπίστηκε νεκρός στην μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας.

Ο άτυχος άνδρας είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή (23-04-2021). Ο αδελφός του, τον αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και διαπίστωσαν το θάνατο του δικηγόρου.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε ότι δεν υπήρχε καμία ανησυχία από πλευράς του 58χρονου. “Δεν είχε αναφέρει κάποια απειλή. Μιλούσαμε πολύ, για όλα. Δεν είχε κάποια ανησυχία για κάτι” τόνισε χαρακτηριστικά. 

Πρόσθεσε ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβίαση της οικίας και αν στην προσπάθειά του να διαφύγει από κάποιον, δέχθηκε χτύπημα. “Η μητέρα μας μένει στο ισόγειο. Άκουσε κάτι αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει τί ήταν” κατέληξε. Ο δικηγόρος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ στον κάτω όροφο από αυτόν διέμενε η 91χρονη μητέρα του.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο 58χρονος δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι ενώ ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας διαπίστωσε και ένα θλαστικό τραύμα σε σπόνδυλο. Το στοιχείο αυτό, σύμφωνα με την Espresso, μπορεί να παραπέμπει σε πάλη με τον δράστη, ο οποίος κατά την εκδοχή αυτή τον ακινητοποίησε για να του καταφέρει το μοιραίο χτύπημα.

Click4moreΤροιζηνία: Θρίλερ με την δολοφονία 58χρονου δικηγόρου – Ο ιατροδικαστής μιλά στο newsit.gr

Ο θάνατος του δικηγόρου φαίνεται πως προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, με τον 58χρονο δικηγόρο να κάνει μόλις τρία βήματα πριν ξεψυχήσει. Οι έμπειροι αστυνομικοί σχεδόν έχουν αποκλείσει την εκδοχή της ληστείας και στρέφουν τις έρευνές τους στο περιβάλλον του θύματος, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως γνωστό στην τοπική κοινότητα της Τροιζηνίας. Ήταν ένας δικηγόρος που είχε αναλάβει σειρά υποθέσεων που αφορούν σε πρόσωπα της Τροιζηνίας αλλά και της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι το πιθανότερο είναι ο δράστης να δολοφόνησε τον δικηγόρο και να έτρεξε γρήγορα να φύγει, αφήνοντας πίσω του την πόρτα ανοιχτή. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι το θύμα έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι, το οποίο ξεκινούσε από τον έναν κρόταφο και κατέληγε στον άλλο, από νύσσον και τέμνον όργανο (σ.σ. γεωργικό εργαλείο ή μεγάλο μαχαίρι).

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom