Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου από βαρελότο - Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ


Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης ο ανήλικος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες στην Βουπρασία Ηλείας όταν βαρελότο έσκασε στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος, που διαμένει σε χωριό της Βουπρασίας, μεταξύ Ηλείας και Αχαΐας, επιχείρησε να ανάψει το αυτοσχέδιο βαρελότο, όταν αυτό έσκασε στα χέρια του και τον τραυμάτισε.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο δεξί του χέρι.

Το περιστατικό έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας στο Βουπράσιο της Δυτικής Αχαΐας. Ο νεαρός προσπάθησε να ανάψει αυτοσχέδιο βεγγαλικό-βαρελότο, με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί και να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και στο δεξί του χέρι, όπου φαίνεται να έχει υποστεί ακρωτηριασμό και κατάγματα.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης αρχικά στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και από εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο δεξί του χέρι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Πατρών. https://www.patrisnews.com/ & https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom