Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πλοίο από τη Βραζιλία «πιάστηκε» στην Κορινθία με ναρκωτικά (φωτο)


Ένα πλοίο το οποίο μετέφερε σόγια από την Βραζιλία στην Κορινθία έκρυβε και 50 κιλά κοκαΐνης τα οποία εντόπισαν οι αρχές στους Αγίους Θεοδώρους.

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας για πλοίο το οποίο από την Βραζιλία ερχόταν στην Κορινθία και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr το Λιμενικό είχε πληροφορίες πως το εν λόγω πλοίο μετέφερε ναρκωτικές ουσίες και προέβη σε διακριτική παρακολούθηση από την Αίγινα. Μόλις το πλοίο έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους έγινε επί τόπου έρευνα η οποία και έφερε στο φως, μετά τους πρώτους ελέγχους 50 κιλά κοκαΐνης.

Το πλήρωμα ανέρχεται σε 23 άτομα που προέρχονται από τις Φιλιππίνες και την Ρωσία και το πλοίο που μετέφερε σόγια ελέγχθηκε εξονυχιστικά από κλιμάκια με εκπαιδευμένους σκύλους καθώς και βατραχανθρώπους.

Χαρακτηριστικές της «μεταφοράς» που ήθελαν να κάνουν οι ιθύνοντες, είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το Hlektra.gr από τον εξονυχιστικό έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του λιμενικού στο πλοίο με αφετηρία την Βραζιλία που έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους. 

Το πλοίο είχε εντοπιστεί από τα ανοιχτά της Αίγινας και παρακολουθείτο καθώς το λιμενικό είχε πληροφορίες πως σε αυτό μεταφέρονται εκτός από σόγια το οποίο ήταν και το φορτίο του, και ποσότητα ναρκωτικών.

Τελικώς όταν αυτό έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους ξεκίνησε ένας εξονυχιστικός έλεγχος με βατραχανθρώπους, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και μεγάλη δύναμη του λιμενικού. 

Από τις έρευνες βρέθηκαν περισσότερα από 50 κιλά κοκαΐνης συσκευασμένα όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Hlektra.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom