Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Χρ. Ζαραλίκος: Όσκαρ για αυτούς, αγγούρι για εμάς… (βίντεο)


ΗΜεγάλη Τρίτη είναι και αυτή μέρα του Προφήτη, και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναλύει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Μωυσή, που μας λέει στα μούτρα πως τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι βασικά, για να ασχολούμαστε εμείς, όχι η Επιτροπή με το ακαταδίωκτο.

Όλα θα ανοίξουν, γιατί κάνει κουμάντο το αόρατο χέρι της αγοράς, που είναι λίγο πιο ισχυρό -και λίγο πιο υπαρκτό- από το αόρατο χέρι του θεού και έχει τη δύναμη να μας φέρνει την ευέλικτη Ανάσταση, στις 9μμ, γιατί τότε θα έχει περισσότερη πελατεία. Και ο Ιησούς θα σχολάσει φέτος τρεις ώρες νωρίτερα -ίσως στο πλαίσιο της διευθέτησης εργασίας, με το νόμο του Χατζηδάκη.

Στη συνέχεια, ο Ζαραλίκος αναρωτιέται γιατί δίνουμε στον φρεσκοχωρισμένο Πατούλη να στολίσει κάτι -όπως έκανε πχ με τη σύζυγό του, οραματίζεται μια παραγωγή της Κούλης Φιλμς, με τον Μπιλ Κικίλ, τον Κοντό Ζαμάν, τον Νικ Χαρντ και τον Τσιόδρα να σαρώνει τα Όσκαρ, και δίνει τα δικά του βραβεία, από το δάκρυ του Κικίλια ως την παράσταση της ξεγελασμένης Μενδώνη, και το αγγούρι που θα μας μείνει -για να δροσιστούμε, βρε κουτά…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο:

από ΚΑΤΙΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom