Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Αγανάκτηση για τον διαχωρισμό του ωραρίου την Μ. Παρασκευή σε βάρος της αγοράς


Προς
- Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη
- Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση

Κοινοποίηση.: 

Βουλευτές Αιτωλ/νίας  - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -  Δήμος Αγρινίου - Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας - ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ-  Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων - Ομοσπονδίες - ΕΒΕ Αιτωλ/νίας- Εμπορικοί Σύλλογοι - Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗN Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Έντονη είναι η Αγανάκτηση που επικρατεί στην Αγορά μετά την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για διαχωρισμό του ωραρίου λειτουργίας την Μ. Παρασκευή ανάμεσα στις επιχειρήσεις των Τροφίμων και αυτών του Λιανικού Εμπορίου επιτρέποντας την έναρξη στα Σούπερ Μάρκετ από τις 9.00 το πρωί ενώ στα καταστήματα επιτρέπεται να ξεκινήσουν στη 13.00 μετά το μεσημέρι. 

Αυτός ο διαχωρισμός προκαλεί τον Εμπορικό κόσμο ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που περιμένει να πάρει μια ανάσα έχοντας υποχρεωθεί να κρατήσει τις επιχειρήσεις του κλειστές για έξι μήνες μέσα σε ένα χρόνο για την προστασία της δημόσιας υγείας σε αντίθεση με τα σούπερ μάρκετ που δεν έκλεισαν ούτε μια μέρα στη διάρκεια της πανδημίας μέχρι και σήμερα . 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου απαιτεί άμεσα από την Κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας της Αγοράς την Μ. Παρασκευή και να ξεκινήσει η λειτουργία της στις 9.00 το πρωί γιατί σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται συνθήκες ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων του Λιανικού Εμπορίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


          ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ              ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: