Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Εξαφάνιση 14χρονης από του Γουδή


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης από την Αθήνα. Τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

"Στις 24/4/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γουδή στην Αθήνα η Χρύσα Μαρία Π. 14 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα 26/4/2021 προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι μπορεί να θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χρύσα Μαρία Π. έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο φούτερ, φαρδύ πράσινο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Update: Εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους και είναι καλά στην υγεία της

Η περιπέτεια της Χρύσας Μαρίας, 14 ετών, έληξε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 27/4, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Χρύσα Μαρία Π., που εξαφανίστηκε στο Γουδή στις 24 του μήνα, βρέθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χρύσα Μαρία Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom