Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο (βίντεο)


Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 12 σφαίρες. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον 'Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. 

Tο θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. 

Σύμφωνα με το skai.gr/ ήδη σπεύδουν στο συγκεκριμένο σημείο αξιωματικοί του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άμεσης δράσης προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα - μοτοσυκλέτες που να επιβαίνουν οι δράστες. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ,που ξεκίνησε την καριέρα του από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, συμμετείχε καθημερινά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στην τηλεόραση του STAR και διατηρούσε την ιστοσελίδα Bloko.gr.,ενώ στο παρελθόν ήταν επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Δείτε το βίντεο από την σημερινή τελευταία εκπομπή του Γιώργου Καραϊβάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom