Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Σήφης Βαλυράκης: Να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος (βίντεο)


Να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Όπως υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ , υπάρχουν αρκετές ενδείξεις από τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι λιμενικοί αλλά και το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και πρέπει να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε καταθέσει στην αστυνομική διεύθυνση Αττικής ο δεύτερος κατά δήλωσή του αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό. Επρόκειτο για μια μαραθώνια κατάθεση που διήρκεσε περισσότερες από δέκα ώρες και κάποια στοιχεία είναι υπό εξέταση.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο Νησί των Ονείρων την ημέρα εκείνη, αποκάλυψε το τι έγινε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" στον ALPHA. Όπως είπε χαρακτηριστικά "ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχόταν. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: “Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», ανέφερε σοκαρισμένος ο μάρτυρας.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom