Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ο Δήμος Θέρμου στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου προχωρά σε καινοτόμες δράσεις για τα Γενναία της Παιδιά και τη δημιουργία τμήματος Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Θέρμου.

Οπως ενημερώνει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Θέρμου, κύριος Σπύρος Κωνσταντάρας,"υπέγραψα σήμερα με την ανάδοχο εταιρεία την σύμβαση εκτέλεσης «Προμήθειας Λογισμικού και Υλικού εξοπλισμού υποβοηθητικής τεχνολογίας (ΑΤ) και εργαλεία εναλλακτικής επαυξητικής επικοινωνίας (AAC) για την αρωγή και εκπαίδευση Α.Μ.Ε.Α. στα πλαίσια του προγράμματος Interreg V-A Greece- Italy 2014-2020 - Cross The Gap» ποσού 6.776,34 ευρώ .

Με την προμήθεια αυτή στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και αναγνωρίζουμε έμπρακτα το τεράστιο έργο που προσφέρει στον τόπο μας." 

Σκοπός του τμήματος Υποστηρικτικής Τεχνολογίας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι παιδιά που αδυνατούν ή δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν λεκτικά ή έχουν δυσκολία στην μάθηση και στο παιχνίδι, μέσω της τεχνολογίας να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να εξελιχθούν.

Από την πλευρά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Θέρμου κύριο Σπύρο Κωνσταντάρα για την αναγνώριση του έργου της.

Διαβάστε επίσης:
«Κάνε την Αγάπη Πράξη» για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom