Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος (βίντεο)


Πέθανε σε ηλικία 75 ετών, ένα από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής φιλοξενούνταν σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Λουτράκι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ραγδαία. 

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Απριλίου 1946, κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, ενώ η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική στίχους Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Πέθανε στις 5 Απριλίου του 2021.Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορονοϊό. Η κηδεία του έγινε στο Βέλο Κορινθίας.

Μερικές από τις πιο σπουδαίες επιτυχίες του Λευτέρη Μυτιληναίου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom