Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Σοκ στην Κυπαρισσία: 72χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο σε κατάστημα (βίντεο)


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από το αιματηρό επεισόδιο που έγινε σε μαγαζί της πόλης το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2021), όταν άνδρας πυροβόλησε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του,ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης είναι ένας άνδρας 72ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Αιτία του τραγικού γεγονότος είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο ανδρες. Ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε με όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Οι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 72χρονος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον υπάλληλο του μαγαζιού για το ύψος του λογαριασμού του. 

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και κατέληξε.

Κατέληξε λίγο αργά το μεσημέρι της Τετάρτης δυστυχώς ο νεαρός 40χρονος υπάλληλος ο οποίος πυροβολήθηκε από ηλικιωμένο δράστη μέρα μεσημέρι μέσα στο κατάστημα του στο κέντρο της Κυπαρισσίας. 

Οι Γιατροί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας κατέβαλαν ηρωικές προσπάθειες προκειμένου να τον διατηρήσουν στη ζωή αλλά η σοβαρότητα των τραυμάτων ήταν εκτεταμένη. Το θύμα έφερε σύμφωνα με πληροφορίες βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να χάσει αίμα και να καταλήξει δυστυχώς...

Ο δράστης του τραγικού περιστατικού κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom